Ağlamalı Gülmeli Sosyal Medyada Nihal Candan | Survivor Magazin

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
survivorda-bu-hafta--4c7b1edbb429b48a4121.jpg
Studio_20160420_172414.png Studio_20160420_174144.png Studio_20160420_174342.png Studio_20160420_174521.png

Survivor'dan elendikten "Semih bana aşık" tweetiyle sosyal medyayı sallayan Nihal Can gündem yaratmaya devam ediyor.

KURRETÜLAYN TEHLİKEDE Mİ?
Geçtiğimiz hafta Semih-Zafer kavgası yaşanmış ve Zafer diskalifiye olmuştu. Semih'in Ütopya adlı yarilmada tanişip sevgili moduna girdiği yarişmacı arkadaşı Kurretülayn yaşanan bu nahoş olay sonrası sosyal medyada yazdiği yorumla tüm dikkatleri üzerine çekti. Öyleki genç kızın kendi fanları bile yaptiği yoruma isyan etti. Bu olay sonrası Kurretülayn Nihal'in hedefi olmaktan kaçamadı.

Studio_20160420_171628.png

MEMİŞ İÇİN TWİTTER'DA SÖZ DÜELLOSUNA GİRDİLER

Dün akşam Survivor'da gönüllüler adasında balık ziyafeti vardı. Gizem Kerimoğlu'yla kavgalı olan ada ahalisi Kerimoğlu'na balık verip vermemeyi tartişirken
, görüntüleri izleyen eski yarişmacı Duygu Çetinkaya twitter'dan Memiş'e giydirdi.
Memiş ile Survivor 2016 yarişmasında tanışan ve sıkı arkadaş olan Nihal Candan, eski yarişmacının bu sözlerine sessiz kalmadı ve karşilik verdi. Karşilikli söz düellosuna giren iki eski yarişmacıdan kazanan taraf Duygu Çetinkaya gibi görünüyor.
Peki ya sizce?

İŞTE O TARTİŞMA

Studio_20160420_172414.png

Studio_20160420_172414.png

Studio_20160420_174144.png

Studio_20160420_174342.png

Studio_20160420_174521.png

Ekli dosyalar

• IMG_20160417_020044.jpg
    IMG_20160417_020044.jpg
    82.3 KB · Hit: 8
Son düzenleme:
eski survivorlar Gereksiz abartılı yorum yapıyor. Allstarda elenince neler yapmıştı Kıbrıs'ta duygu herkes ünlü olmaya geliyor

Eline sağlık @Forumdash canısı her hafta bekliyoruz böyle haberler :Z :A

Derya Çetinkaya değil, Duygu Çetinkaya bu arada. Favorimin ismini yanlış yazdırmam. :T:

Duygu yine bilezik gibi geçirmiş :A Bu arada o nasıl başlık lan "ağlamalı gülmeli" :A Aklıma başka bişey geldi de neyse :F

Eline sağlık @Forumdash canısı her hafta bekliyoruz böyle haberler :Z :A

Derya Çetinkaya değil, Duygu Çetinkaya bu arada. Favorimin ismini yanlış yazdırmam. :T:
Tamam düzelttim tabletten actıgım için oto seçiyor bazen :X her hafta malzeme yok:( şanslıyız ki dün akşam duygu çoştu:A
Duygu yine bilezik gibi geçirmiş :A Bu arada o nasıl başlık lan "ağlamalı gülmeli" :A Aklıma başka bişey geldi de neyse :F
2 haberde de Nihal olunca öyle yaptım. Ben istemem mi şok şok şok diye açmayı eldekiyle yetiniyoruz:X
ay biri konuyu türkçeye çevirebilir mi pompy senaryosu gibi isimler .ss @Doğu @Harunnn60
Sen bu popide çok geri kaldın ne ara saracan merakla bekliyorum:A

Tamam düzelttim tabletten actıgım için oto seçiyor bazen :X her hafta malzeme yok:( şanslıyız ki dün akşam duygu çoştu:A

2 haberde de Nihal olunca öyle yaptım. Ben istemem mi şok şok şok diye açmayı eldekiyle yetiniyoruz:X

Sen bu popide çok geri kaldın ne ara saracan merakla bekliyorum:A
popiye sarsam çoktan izlerdim :A

Semih'in Ütopya adlı yarilmada tanişip sevgili moduna girdiği yarişmacı arkadaşı Kurretülayn
Bak bak birde bana taraflı der ama kendisi bunu yazar. :A Senle bu konuyu konuşmuştuk daha önceden. Kimse bu kadar yalandan dolandan bir ilişkiyi sürdürmez. Semih çoktan bırakırdı Kurre'yi. Niye ona ihtiyacımı var? Yarışma zaten bitti? Eee yani. :)

Kurre'ninde Zafer için söylediği sözü zaten bende saçma buldum. Hatta yazdım sana da. :D

Duygu'yu severim ama bence boş konuşmuş. :T:

@Forumdash

Bak bak birde bana taraflı der ama kendisi bunu yazar. :A Senle bu konuyu konuşmuştuk daha önceden. Kimse bu kadar yalandan dolandan bir ilişkiyi sürdürmez. Semih çoktan bırakırdı Kurre'yi. Niye ona ihtiyacımı var? Yarışma zaten bitti? Eee yani. :)

Kurre'ninde Zafer için söylediği sözü zaten bende saçma buldum. Hatta yazdım sana da. :D

Duygu'yu severim ama bence boş konuşmuş. :T:

@Forumdash
Sence bu gerçekten haber niteliği taşıyor mu:F bunu eğlence amaçlı açıyorum. Semih Nihale aşık mı haberini de eğlencesine actım. Sence o haber ciddi miydi? Sence o haber kişileri gerçek bilgilendirici bi habermiydi? İnsanlar okudugunda aaa böyleymiş der mi?:F

Sence bu gerçekten haber niteliği taşıyor mu:F bunu eğlence amaçlı açıyorum. Semih Nihale aşık mı haberini de eğlencesine actım. Sence o haber ciddi miydi? Sence o haber kişileri gerçek bilgilendirici bi habermiydi? İnsanlar okudugunda aaa böyleymiş der mi?:F
Ben onu demedim şimdi sen başka bir şeyi dedin. :A
Semih'in Ütopya adlı yarilmada tanişip sevgili moduna girdiği yarişmacı arkadaşı Kurretülayn

Ütopya'dayken yorum konusunda senin ağzından bu kadar duymuyordum cidden Survivıor başlayınca bu itür yorumların çok çok arttı.. :D

Ben onu demedim şimdi sen başka bir şeyi dedin. :A

Ütopya'dayken yorum konusunda senin ağzından bu kadar duymuyordum cidden Survivıor başlayınca bu itür yorumların çok çok arttı.. :D
Ütopya zamanı forumda değildim özel hayatımdan dolayı:F yoksa forumda olsaydım an an yazardım herşeyi. Foruma geldiğimde de sana bu aşka inanmadiğimi söylemiştim :X sen yine bana itiraz ediyordun o zamanlarda. Şu zamanlarda forumda çok oldugum için gözüne çarpıyordur öyle yorumlar:F