Yahu 40 kere söyledim. Şuan 41.kez söylüyorum: Bu dizi tutmaz. Bu kadroyla daha iyi işler yapılabilirdi... Zaten geç de başlayacak. Hiç başlamasın daha iyi. 😛
revan illa kanıtmı istion küçülme istersen 5 almısmıs bırak allahını seversen kimi yiyon sen
Geçen sezon Çarşambaya alınınca Muhteşemin karşısında 5 aldı diye katıla katıla gulen sen degilmiydin? Tabii simdi Starda diye 5 aldigini inkar edersin
Ben haftasonu hafta içi diye ayrım yapmadım. Mesela bu sezon Pazartesi şansı az olacak. Güçlü diziler fazla. Ben zaten ortalaması 8-9 dedim. Bu bir gerçek.hafta sonu yayınlancak star da 5 aldıgını göster bakalım hafta sonu ??
Sorun birinci olup olmaması değil. Sorun senin bu diziyi Acunla bir tutman. Dizi Starda diye izleyecek olabilirsin. Ama 8-9 reyting gerçekten hayal. Starın en zayıf halkalarından bu dizi. Salı günü çok zorlu olacak. Hatta hergün çok zorlu olacak. Biz de bütün dizilere tutar diyoruz ama hepsinin aynı anda tutması imkansız. Mutlaka beklenmedik dizilerden beklenmedik fiyaskolar olacaktır bu sezon8 9 azmı hep bırıncı oluo daha ne olsun survivor reytınglerinini sölemıom bıle
Sorun birinci olup olmaması değil. Sorun senin bu diziyi Acunla bir tutman. Dizi Starda diye izleyecek olabilirsin. Ama 8-9 reyting gerçekten hayal. Starın en zayıf halkalarından bu dizi. Salı günü çok zorlu olacak. Hatta hergün çok zorlu olacak. Biz de bütün dizilere tutar diyoruz ama hepsinin aynı anda tutması imkansız. Mutlaka beklenmedik dizilerden beklenmedik fiyaskolar olacaktır bu sezon