"Ağır Roman Yeni Dünya" Ne Zaman Başlıyor ?

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809

Hasan Kaçan'ın 1997 yılında Okan Bayülgen ile Müjde Ar'ın başrolünde filme aktarılan 'Ağır Roman Yeni Dünya" dizisinin yayın tarihi belli oldu.

"Ağır Roman Yeni Dünya" isimli dizide Tamer Tıraşoğlu, Onur Saylak, Begüm Birgören, Sumru Yavrucuk, Nesrin Cevadzade, Özge Özpirinçci, Murat Daltaban, Macit Koper ve Erkan Bektaş rol alıyor. Romandan sonra yaşananların konu edildiği dizi Balat'ta çekiliyor.

Ağır Roman ' Yeni Dünya 25 Eylül Salı Star Tv'de başlıyor!

Hayırlı olsun. İşi çok zor olacak. Diziye başarılar dilerim.

Bir çok arkadaş böyle tahmin ediyordu bu arada çok geç başlıyor
starın geç başlatma taktiği tutmayacak gibi

Bence kendi çapında iyi reyting alacaktır ve ab grubunda üst sıralarda yer alacaktır farklı bir konusu var tam ablik bir dizi aynı Evlerden Biri gibi

Salı olacağını tahmin etmiştim. Şansı yok bence.

Sali gunu Ustura Kemal , OBGZK , Son Yaz Balkanlar , Seksenler gibi cok iddali yapimlari var , hele abyi hic dusunemiyorum nolucak , hepsi abye hitap ediyo bence , bu dizi total'de ilk 20de , ab'de hic belli degil ,

Son düzenleme:
Sali günü güçlü rakipleri var, fakat umarim basarili olur..

Pek şansı yok bence, reyting getirecek oyuncusu da yok, uzun ömürlü olmayacağı kesin gibi.

Yahu 40 kere söyledim. Şuan 41.kez söylüyorum: Bu dizi tutmaz. Bu kadroyla daha iyi işler yapılabilirdi... Zaten geç de başlayacak. Hiç başlamasın daha iyi. 😛

Kreys Allah Aşkına senden başka tutar diyen yok. Acun bile 8-9 reyting alıyor bu dizi nasıl alsın? Sen o zaman Acundan 15 falan bekliyorsun ama beklemekle olmuyor işte. Acun bile 5-12 arasıda gidip geliyor. Bu zor Salı gününde Uçurum gibi sürükleyici hikayesi olan dizi bile zor tutunuyor. Bu dizi ilk 20ye girse büyük iş başarmış olur

kreys aga böyle dizileri kimse takmaz bu dizi sittin sene 8-9 reyting alamaz salı günü ilk 30 a giremez bence

revan utan be utan acun 5-12 arasiymis bilmesek yutturucan adamın ortalamasi 8 13 arasi
yazik yani ayiptir yalan atma bari

y.sizsiniz reytinglerine bak o sesin
görürsün ayarı

revan utan be utan acun 5-12 arasiymis bilmesek yutturucan adamın ortalamasi 8 13 arasi
yazik yani ayiptir yalan atma bari

y.sizsiniz reytinglerine bak o sesin
görürsün ayarı

Ya geçen sene 5 reyting de aldı 12 reytingde yalan mı yani? Gördügun gibi 8-9 alır yazdım. Ne yani normal reytingi 8-9 işte Acunun. Fazla abartmaya gerek yok. 13 reytingi bir tek finallerde alır. Daha da görmez. Yalansa yalan de