DUNE teknik olarak kusursuz bir başyapıt sayılır film olarak sayılmasa bile (ki daha giriş filmindeyiz, bunun 2. ve 3. filmleri var...) Hiç beklemiyordum DUNE'a bu kadar ödül verilmesini, sonuçları görünce tebessüm ettim... Törenden önce DUNE ne kadar ödül alırsa o kadar mutlu olacağım demiştim öyle de oldu. CODA'nın kazanmasını da beklemiyordum, Akademi yine şaşırttı... Keşke tam isabet yapıp Jane Champion'a da ödül vermeselerdi... Çok daha iyi yönetmenlik performansları vardı be... Neyse en azından Kurgu'yu ve Görüntü Yönetmenliği'ni saçma sapan filmlere vermediler...
Nomadland faciasından sonra bu sene de yine hoşuma gitmeyecek bir filme ödül verilir diyordum. Benim için büyük film olmadığı için ve törenden umudum olmadığı için 2018'den sonra 2. kez töreni izlemedim ama ödüller gerçekten mutlu etti ve şaşırttı. Demek ki bundan sonraki törene kalkmamak mı lazım acaba... (Yok yok bu sene istisna idi...) Drive My Car kardeşime de sevindim... Çok tatlı ve kaliteli bir filmdi...
Zimmer amcamın yıllar sonra 2. ödülünü alması (çok daha önce 2.'yi kazanmalıydı) beni en mutlu eden şey oldu. Sonunda be dedirtti...
Nomadland faciasından sonra bu sene de yine hoşuma gitmeyecek bir filme ödül verilir diyordum. Benim için büyük film olmadığı için ve törenden umudum olmadığı için 2018'den sonra 2. kez töreni izlemedim ama ödüller gerçekten mutlu etti ve şaşırttı. Demek ki bundan sonraki törene kalkmamak mı lazım acaba... (Yok yok bu sene istisna idi...) Drive My Car kardeşime de sevindim... Çok tatlı ve kaliteli bir filmdi...
Zimmer amcamın yıllar sonra 2. ödülünü alması (çok daha önce 2.'yi kazanmalıydı) beni en mutlu eden şey oldu. Sonunda be dedirtti...