Geçen senenin etkinliğinde en büyük kazancım ne oldu sence? tahmin etBakalım gelecek mi aklına birşey
SANAT... bundan daha büyük bir kazanım söz konusu dahi olamaz zaten Dosi hanım.
Geçen senenin etkinliğinde en büyük kazancım ne oldu sence? tahmin etBakalım gelecek mi aklına birşey
Hayır bilemedin. En büyük kazancım;SANAT... bundan daha büyük bir kazanım söz konusu dahi olamaz zaten Dosi hanım.
Kazanmasını istediklerim ise:Geçen yıl sınav dönemim olduğu için pek film izleyememiştim ama bu yıl 2017-2018 temposuna döndüm ve 24 tane izledim. Tahminlerimi de yapmıştım uzun uzun yazmadan paylaşayım.
(Kısaları tamamen salladım)
Bir gece ansızın gelebilirim lafı dün gece benim için başladı. Bugün de devam etti diyebiliriz tabi...
Kaliteli bir sıvaymış takdir ettim.Hayır bilemedin. En büyük kazancım;
Senin dostluğun oldu
demek ki daha büyük bir kazanım söz konusu oluyormuş Sherlock Bey
@MEnes işte sıva budur😎
Bugün havanında etkisiyle gündüz güzel uyku çektim, geceye size eşlik edebilmek için ama nekadar dururum bilemiyorum. Yarınada önemli bir görüşmem var ama okadar erken saate değil. Telefonumuda doyurdum, geçen sene gibi giysi yorumlarım belkiBir gece ansızın gelebilirim lafı dün gece benim için başladı. Bugün de devam etti diyebiliriz tabi...
Sherlock bey kaçıracak o sıvamayı kesin. Neyse birşekilde okumasını sağlayacağım onunKaliteli bir sıvaymış takdir ettim.
İzledim ve çıktı...Kendi ödüllerim için adayları 6'ya indirmeye çalışırken işkence çekiyorum çok acayip bi yıl cidden. 98. kez tekrarlamış olalım bu gece öncesinde.
Daha Little Women da izlenecek, o da çok iyi çıkarsa bittik.
Bence de bunu kaçırmamasını sağlamalısın ne olursa olsun.Sherlock bey kaçıracak o sıvamayı kesin. Neyse birşekilde okumasını sağlayacağım onun
Ben geçen sene umursamamıştım ama böyle bir yıldan sonra geceye kalkmama gibi bir durum söz konusu olamaz. Ödülleri kimlerin alacağı hemen hemen belli ama mucize olur ihtimaliyle izleyeceğim.Bugün havanında etkisiyle gündüz güzel uyku çektim, geceye size eşlik edebilmek için ama nekadar dururum bilemiyorum. Yarınada önemli bir görüşmem var ama okadar erken saate değil. Telefonumuda doyurdum, geçen sene gibi giysi yorumlarım belki
Geceye dizi anketimde gelecek. Yoğun olacağim forumda baya
Bundan sonra bu denli sıvama yapmamaya çalışacağımBence de bunu kaçırmamasını sağlamalısın ne olursa olsun.
Bence de adaşımın durumunu düşününce çok da şaaapma.Bundan sonra bu denli sıvama yapmamaya çalışacağımPişman ettiriyor
Vay arkadaş o kalitede bile güzelse yandık.İzledim ve çıktı...
Çok sıcacık hoş bir film. SAOİRSE RONAN büyüsü bambaşka... Baya hoşuma gitti, valla çözemedim ben bu işi. Ben mi Polyanna oldum yoksa 2019 gerçekten çok mu çok iyi hala anlayamıyorum...Vay arkadaş o kalitede bile güzelse yandık.
Aynen, misal Parasite en iyi ödülü alırsa şaşırırım (yani onu sırf yabancı sinema diye o kısımdan ödülü verip geçiştirirler gibi) yoksa hakediyor.Ben geçen sene umursamamıştım ama böyle bir yıldan sonra geceye kalkmama gibi bir durum söz konusu olamaz. Ödülleri kimlerin alacağı hemen hemen belli ama mucize olur ihtimaliyle izleyeceğim.
En iyi film adaylarından beğenmediğim heralde bir tek Once Upon var. Ki ona da 8 verdim zaten. O da çöp değil yani. O yüzden gerçekten acayip bir yıl oldu.Aynen, misal Parasite en iyi ödülü alırsa şaşırırım (yani onu sırf yabancı sinema diye o kısımdan ödülü verip geçiştirirler gibi) yoksa hakediyor.
Ben sadece Marriage Story, o filmin abartıldığını düşünüyorum. Diğer adaylardan hangisi ödül alsa hakediyor bana göre
@Tolstoyevski Irishman'ı için mucize bekler
Sen bizi nerdeyse hiç sıvamadığın için sen de haketmiyorsunBence de adaşımın durumunu düşününce çok da şaaapma.Bak bana ben her türlü sıvayı değerlendiriyorum.
Neredeyse hiç tabiri çok da doğru bir tabir değil bence ama neyse...Sen bizi nerdeyse hiç sıvamadığın için sen de haketmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?