90'lı yıllarda en sevdiğiniz çizgi filmleri veya çocuk programlarını bu başlık altından yazabilirsiniz.
O biraz yetişkin düzeyine erişenlerden benceSünger Bob hala bile bazen açıp eskiyi yad ederim.
Ben bu aralar amazonda izlemesiğim bölümleri fark ettim hatta sezonları haftada bir bakıyorum. Şimdi ki çocuklar Sünger Bob'u bilmiyorlar. Tam zamanında doğmuşum. .O biraz yetişkin düzeyine erişenlerden bence
Eskiden CNBC veriyordu çok sonradan denk geldikçe izlemeye devam ederim.
Vallahi 82 kuşağı olarak bizlerin büyüdüğü çizgifilmler belli 😉Ben bu aralar amazonda izlemesiğim bölümleri fark ettim hatta sezonları haftada bir bakıyorum. Şimdi ki çocuklar Sünger Bob'u bilmiyorlar. Tam zamanında doğmuşum. .
82 doğumlumuydun ? 😳 ben 99 doğumluyum benle yaşıt bob brother. 😂Vallahi 82 kuşağı olarak bizlerin büyüdüğü çizgifilmler belli 😉
Sünger Bob çok üst seviye 😉
O zaman Fred Çakmaktaşı izlemişsindir. .Vallahi 82 kuşağı olarak bizlerin büyüdüğü çizgifilmler belli 😉
Sünger Bob çok üst seviye 😉
Hiç mi denk gelmedin benle ilgili muhabbetlere aşk olsun... tanışma kaynaşma olsun,sorgu odası olsun vb. vb82 doğumlumuydun ? 😳 ben 99 doğumluyum benle yaşıt bob brother. 😂
Filmlerini bile defalarca izledim... Sinema filmine çevrilmesi harika bir olaydı çünkü; Taş Devrine bayılırım çünkü...O zaman Fred Çakmaktaşı izlemişsindir. .
Hiç denk gelmemişim heralde ilk defa duydum çünkü. Tanıştığımıza memnun oldum. 😂 Bende taş devrini izlemiştim atom karınca diye birşey vardı sanırim ama çocukluk deyince aklıma sünger bob geliyor normal olarak. Taş Devrinin filmi varmiydi ilk defa duydum.Hiç mi denk gelmedin benle ilgili muhabbetlere aşk olsun... tanışma kaynaşma olsun,sorgu odası olsun vb. vb
Hiç denk gelmemişim heralde ilk defa duydum çünkü. Tanıştığımıza memnun oldum. 😂 Bende taş devrini izlemiştim atom karınca diye birşey vardı sanırim ama çocukluk deyince aklıma sünger bob geliyor normal olarak. Taş Devrinin filmi varmiydi ilk defa duydum.
Kesinlikle İzle..Bayılırsın bak sana paylaştım gene izlemek geldi içindem @Gizmen
Aa böyle bir şeyi hatırlıyorum evet ama film olduğunu hiç bilmiyordum.
Sen doğmadan önce çekilmiş olsada; o zamanın teknolojisi ile gerçekten iyiydi bence..Aa böyle bir şeyi hatırlıyorum evet ama film olduğunu hiç bilmiyordum.
Tekrardan bir bakarım eğer internette varsa. Nostaljiye devam edelim. 😁.Sen doğmadan önce çekilmiş olsada; o zamanın teknolojisi ile gerçekten iyiydi bence..
Pokemon hala devam ediyor yalnız ve ben güncel haftalık izliyorum...