The_Erinch
Favori Üye
Pokeman nedir olm ya... Tsubasa desen anlarımdaPokemon hala devam ediyor yalnız ve ben güncel haftalık izliyorum...
Pokeman nedir olm ya... Tsubasa desen anlarımdaPokemon hala devam ediyor yalnız ve ben güncel haftalık izliyorum...
Sen ne anlarsın cahil herif...Çakma Pokemon...
Çocukluk aşkım, asla bırakamam... Japon dili İngilizce altyazılı izliyorum 4 5 yıldır...Pokeman nedir olm ya... Tsubasa desen anlarımda
PikachuuuuuuuuuÇocukluk aşkım, asla bırakamam... Japon dili İngilizce altyazılı izliyorum 4 5 yıldır...
Hugo Kanal 6 Show tv,cıne5 ve atv vede kanal 1'de vardı en son.Sevimli kaharamanlar Şehrazat ,Dıgımon bide Ay savaşçısı TRT'deTaş devri ,Jetgiller,şirinler,ayı yorgi,temel reis ,sonic ya daha da var He man vardı bir de 😉 Tolga abi onu da izliyordum😉
Pingu yu izlemiş miydin sünger pop güzeldi tom ve Jerry pepe'nin benzeri bir çizgi film vardı şu an aklıma gelmiyor o daha eski o da çok güzeldiHugo Kanal 6 Show tv,cıne5 ve atv vede kanal 1'de vardı en son.Sevimli kaharamanlar Şehrazat ,Dıgımon bide Ay savaşçısı TRT'de
Pingu izledim tabi atv'de Oscar çölerde izlemedim hiç şimdi baktımda sevemedim.Sunger bob cnbc e de vardı seyretmedim hiç.Teletabis vardı atv'de bide brt diye kanal vardı ondada güzel çizgi filmler vardı.Uçan kaz Scoobydoo .show kanal atv starda hep zilerdim çizgiş filmer.Aslan Kral haydi nette varPingu yu izlemiş miydin sünger pop güzeldi tom ve Jerry pepe'nin benzeri bir çizgi film vardı şu an aklıma gelmiyor o daha eski o da çok güzeldi
Oscar çöllerde yine şu an denk gelsem yine oturur izlerim
Pingu izledim tabi atv'de Oscar çölerde izlemedim hiç şimdi baskPingu yu izlemiş miydin sünger pop güzeldi tom ve Jerry pepe'nin benzeri bir çizgi film vardı şu an aklıma gelmiyor o daha eski o da çok güzeldi
Oscar çöllerde yine şu an denk gelsem yine oturur izlerim
Tweety de vardı.Bugs Bunny
Nasıl da saydı bütün doksanlar çizgi filmlerini, adam o dönemi yaşadı, doğal yani. Gerçi bunları ben de izledim ama mesele o değil.Şirinler,Jetgiller,Taş Devri,Sevimli Hayalet Casper, Tom ve Jerry, Scooby Doo, Richie Rich
Bende yaşadım bende sayarım Heidi aslan kral,Heman,Shera Örümcek adam,Tontonlar,arı maya .ninja kaplum bağalarNasıl da saydı bütün doksanlar çizgi filmlerini, adam o dönemi yaşadı, doğal yani. Gerçi bunları ben de izledim ama mesele o değil.
Ama ben de yaşadım aklıma gelenleri saydım hep aslında daha da varBende yaşadım bende sayarım Heidi aslan kral,Heman,Shera Örümcek adam,Tontonlar,arı maya .ninja kaplum bağalar
Hepsini izlerdim aynen