En sevdiğim tür mahalle arasında ve köylerde olan bakkal türleri onlarda eskiye dair herşey bulunur çünkü bende bi keresinde (maskinin karşısında) bi bakkal keşfettim girdim ve çıkasım gelmemişti ne kadar güzel şeyler vardı oyuncaklar falan zor çıkmıştım 🤣
cino alıyorum portakallı, arabayı bıraktımmı yolun üstünde illa bir dürtüyor vallaEn sevdiğim tür mahalle arasında ve köylerde olan bakkal türleri onlarda eskiye dair herşey bulunur çünkü bende bi keresinde (maskinin karşısında) bi bakkal keşfettim girdim ve çıkasım gelmemişti ne kadar güzel şeyler vardı oyuncaklar falan zor çıkmıştım 🤣
abi ve erkek kardeş faktörü varsa zaaarcipslerden çıkardı.
------
aslında şebnemi arıyordum adını unuttum
@Angelica de kesin yapmıştır ama kızzz ben taso oynadım dedi.
Evet severdim taso oynamayı. Biz gazoz kapaklarıyla da oynardıkTaso?
------
Ekli dosyayı görüntüle 99361
bu dönemde oldunuz ama @Gerekli24 @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Alos @EmreCan @dreamy
kapak toplardık. bir tane kapak çok kıymetliydi sırıkız sodasımı neydi?Evet severdim taso oynamayı. Biz gazoz kapaklarıyla da oynardık
sarı kız o sarı kızkapak toplardık. bir tane kapak çok kıymetliydi sırıkız sodasımı neydi?
heeee işte ondannn kızzz.. iyi hatırladınnn heeee sende az değilsin. kurdiye sen benle mi yaşıttın yoksa melekle mi?sarı kız o sarı kız
Yok abi bizde öyle bir şey yoktu ya. Hepsinin değeri eşitti diye hatırlıyorum.kapak toplardık. bir tane kapak çok kıymetliydi sırıkız sodasımı neydi?
ben buldumYok abi bizde öyle bir şey yoktu ya. Hepsinin değeri eşitti diye hatırlıyorum.
Bu arada Cino benim zamanımda da vardı şimdi piyasandan kaldırıldı sanırım uzun süredir görmüyorum.
Manisa /Alaşehir e ait bir üretim çünkü 😉 bilmem sizin yaşlar kaç ki ?heeee işte ondannn kızzz.. iyi hatırladınnn heeee sende az değilsin. kurdiye sen benle mi yaşıttın yoksa melekle mi?
Ben 1982 liyim Melek 83 lü.Manisa /Alaşehir e ait bir üretim çünkü 😉 bilmem sizin yaşlar kaç ki ?
Olm yukarıda yazdım ya....Ne zaman yav. 😱
Konudaki her mesajı okumuyorum.Ben 1982 liyim Melek 83 lü.
Olm yukarıda yazdım ya....
Sıraya girmiş gibi olduk bende 84 😀Ben 1982 liyim Melek 83 lü.
Karaköy Pazarının içinde otopark varya, onun yakınlarında benim eve inerken bir market var. orada cino sulugöz gibi eski şeyler var.Konudaki her mesajı okumuyorum.
Susam Sokağı YaaaaaEkli dosyayı görüntüle 99371Ekli dosyayı görüntüle 99372
------
Bu da susam sokağının çekimlerinden 😉
Ekli dosyayı görüntüle 99373
Bu şekerler çok güzeldi ya.Ekli dosyayı görüntüle 99371Ekli dosyayı görüntüle 99372
------
Bu da susam sokağının çekimlerinden 😉
Ekli dosyayı görüntüle 99373
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?