O nasıl aklında kaldı dizidaşım.tgrt hariç kalanlarınkini unutmuşum
O nasıl aklında kaldı dizidaşım.
Teşekkürler beğendiğine sevindim. Peki sence hangisi?Çok iyi ya süper olmuş, ellerine sağlık.
- - - Ekleme - - -
Star'ınki komedi, yarıldım.
Teşekkürler Berkan beğendiğine sevindim sence hangisi?Eline sağlık.
Teşekkürler Yakup beğendiğine sevindim.Ellerine sağlık mert
kanal D , markalaşmış müziğini hiç değiştirmiyor. Doğruda yapıyor
Bu sezona bayılıyordum Show TV'nin en iyi sezonuydu bana kalırsa 2010 ve 2011'sezonu iyidi 2013'te en kötü sezonunu yaşıyor malesef.Hepsi berbat. Özellikle Star TV ve Show TV'nin ki.
Star TV'nin en iyi dönemi ve en iyi şarkısı şu an ki olan. Show TV'nin ise en iyi şarkısı yine şimdiki ama klip olarak benim en sevdiğim dönem 2010 yıllarıydı. Şu an çok berbat. Gittikçe kötüleşiyor bu klipler konusunda Show TV.
Adını Feriha Koydum'un şu tanıtım fragmanında gerçekten süper Show TV'nin klibi ama şu an her şeyi berbat.
Teşekkürler Darksaal beğendiğine sevindim konuya koyduğum Star TV'nin müziğinden mi bahsediyorsun?Eline sağlık @mrt-06, Tgrt'nin ki güzel içlerinde.
Bir ara Star'ın bir reklam jeneriği vardı baya uzundu, Cem Uzan'ın son zamanlarında sanırım.
Teşekkürler Darksaal beğendiğine sevindim koyduğum Star TV'nin müziğinden mi bahsediyorsun?
Bencede.En iyi TGRT.
2000'li yıllar çalışmam ve Show TV'nin 90'lı yıllarda ki jenerikleri çalışmalarıma başladım.
Yok başka 2000'li yılların başından bahsediyorum.