bunu kaydettimKara Para Aşk'ın yarın yükseleceğinden eminim
bunu kaydettimKara Para Aşk'ın yarın yükseleceğinden eminim
Ben düşüncemi dile getiriyorum, çok yükseliş olmaz ama her iki grupta artış yaşayabilirbunu kaydettim
ab de düşecektir zaten hürrem teyze-mişrima çok bol zaten total pek değişiklik olmaz gibiMuhteşem Yüzyıl düşebilir, bölüm çok ama çok durgun..
eminim demiştin az önce şimdi -bilir diyorsunBen düşüncemi dile getiriyorum, çok yükseliş olmaz ama her iki grupta artış yaşayabilir
Eminbilir )))ab de düşecektir zaten hürrem teyze-mişrima çok bol zaten total pek değişiklik olmaz gibi
eminim demiştin az önce şimdi -bilir diyorsun
KanaL D yönünü şaşırdı her haldeDikmen reklam 22:13. 59 dk reklamsız gittik.
Kanal D her dizisine yapmıyor bu kıyağı güzel oldu.KanaL D yönünü şaşırdı her halde
Şaka filan değil @sürgünüm @Yakamoz-Asi ve diğer KPA izleyenlere sorabilirsinolum bu akşam ne ka çok şaka yaptın böyle
MY boşluktan yukselecek şimdi Sonra AB yukselecek @xemrexxx'de forumda çoşacak Bu işler böleOf ya.
de get çarşamba elini atsan dizi varŞaka filan değil @sürgünüm @Yakamoz-Asi ve diğer KPA izleyenlere sorabilirsin
MY boşluktan yukselecek şimdi Sonra AB yukselecek @xemrexxx'de forumda çoşacak Bu işler böle
ondan şüphe etmek zaten gereksiz macunun korkup kaçtığı diziyi kim geçecek bu ülkedeMY zirvede o kesin.
bakalım 4.olacak mı yoksa yine 1 kuşak eksik mi22:44 3.Kuşak reklam dönüşü @xemrexxx