- Reaksiyon puanı
- 79,517
- Puanı
- 1,060
Yeni gelen hiç yakışmıyor gelen gideni aratırmış oh olsun sanaO ecünnü kadının ölmesi iyi oldu yakışmıyordu Ertuğruluma![]()
![]()
![]()
Yeni gelen hiç yakışmıyor gelen gideni aratırmış oh olsun sanaO ecünnü kadının ölmesi iyi oldu yakışmıyordu Ertuğruluma![]()
![]()
![]()
Kız karakterin daha yaşaması gerekiyordu tarihle böyle oynanılırmı yaw peki Oya Unustasını nasıl buldun
O daha beter çıktı evetYeni gelen hiç yakışmıyor gelen gideni aratırmış oh olsun sana![]()
BACISI kimO daha beter çıktı evet![]()
![]()
Hemen Osmanı sahipleniyor ama Noyan bacısını ayarlamaya çalısıyor Ertuğrula![]()
O daha beter çıktı evet![]()
![]()
Hemen Osmanı sahipleniyor ama Noyan bacısını ayarlamaya çalısıyor Ertuğrula![]()
Bence sezon finalinden sonra görüşekHaftaya görüşelim ayoll en geç Sezon finalinde![]()
![]()
![]()
Sezonu mutlaka zirvede tamamlar Ertuğrulum size bırakmazBence sezon finalinden sonra görüşek![]()
ayyy pekte çirkinmiş tam ecünnüŞu ecünnü![]()
![]()
![]()
Seni parçalar ayollayyy pekte çirkinmiş tam ecünnü
Engin beye ben talip olsam nasıl olur![]()
ZOR biraz benim kim olduğumu bilmiyor oSeni parçalar ayollBu da ayin sahnesideki tipi
![]()
![]()
![]()
1 ecünnüden kurtulduk ama 2 tane ecünnü geldi yerineZOR biraz benim kim olduğumu bilmiyor o
Ertuğrula mı aşık bu soykası batasıca![]()
Diriliş iyice çökmüş.
Barış Bağcı da hep tutuk reytingte geliyor adam 20 göremediDiriliş iyice çökmüş.![]()
iyi oluyo sana allahın sopası yok1 ecünnüden kurtulduk ama 2 tane ecünnü geldi yerine![]()
![]()
![]()
Yok plan gereği Noyan Engine yaklaştırmaya çalısıyoriyi oluyo sana allahın sopası yok
BU KADIN ENGİNE Mİ aşık dedim
Engin yanaşmaz inşYok plan gereği Noyan Engine yaklaştırmaya çalısıyor![]()
![]()
![]()
Senin diriliş final yapıyor herhalde.@Çiğdem-
Aaa ne finali ayollEngin yanaşmaz inş![]()
Osman kimAaa ne finali ayollYeni sezonumuzda olacak Osman da ünlü oyuncu olucakmış sizi diziye çekeriz
![]()
![]()
![]()
Ertuğrul Gazinin oğlu Osman Gazi var yeni sezonu onun adıyla dönemiyle çekecez Engin yaşlanıp sonra çıkacakmışOsman kimÖBGZK'deki mi
![]()