- Reaksiyon puanı
- 69,960
- Puanı
- 1,060
Yeni gelen hiç yakışmıyor gelen gideni aratırmış oh olsun sanaO ecünnü kadının ölmesi iyi oldu yakışmıyordu Ertuğruluma
Yeni gelen hiç yakışmıyor gelen gideni aratırmış oh olsun sanaO ecünnü kadının ölmesi iyi oldu yakışmıyordu Ertuğruluma
Kız karakterin daha yaşaması gerekiyordu tarihle böyle oynanılırmı yaw peki Oya Unustasını nasıl buldun
O daha beter çıktı evetYeni gelen hiç yakışmıyor gelen gideni aratırmış oh olsun sana
BACISI kimO daha beter çıktı evet
Hemen Osmanı sahipleniyor ama Noyan bacısını ayarlamaya çalısıyor Ertuğrula
O daha beter çıktı evet
Hemen Osmanı sahipleniyor ama Noyan bacısını ayarlamaya çalısıyor Ertuğrula
Bence sezon finalinden sonra görüşekHaftaya görüşelim ayoll en geç Sezon finalinde
Sezonu mutlaka zirvede tamamlar Ertuğrulum size bırakmazBence sezon finalinden sonra görüşek
ayyy pekte çirkinmiş tam ecünnüŞu ecünnü
Seni parçalar ayoll Bu da ayin sahnesideki tipiayyy pekte çirkinmiş tam ecünnü
Engin beye ben talip olsam nasıl olur
ZOR biraz benim kim olduğumu bilmiyor oSeni parçalar ayoll Bu da ayin sahnesideki tipi
1 ecünnüden kurtulduk ama 2 tane ecünnü geldi yerineZOR biraz benim kim olduğumu bilmiyor o
Ertuğrula mı aşık bu soykası batasıca
Barış Bağcı da hep tutuk reytingte geliyor adam 20 göremediDiriliş iyice çökmüş.
iyi oluyo sana allahın sopası yok1 ecünnüden kurtulduk ama 2 tane ecünnü geldi yerine
Yok plan gereği Noyan Engine yaklaştırmaya çalısıyoriyi oluyo sana allahın sopası yok
BU KADIN ENGİNE Mİ aşık dedim
Engin yanaşmaz inşYok plan gereği Noyan Engine yaklaştırmaya çalısıyor
Senin diriliş final yapıyor herhalde. @Çiğdem-
Aaa ne finali ayoll Yeni sezonumuzda olacak Osman da ünlü oyuncu olucakmış sizi diziye çekerizEngin yanaşmaz inş
Osman kim ÖBGZK'deki miAaa ne finali ayoll Yeni sezonumuzda olacak Osman da ünlü oyuncu olucakmış sizi diziye çekeriz
Ertuğrul Gazinin oğlu Osman Gazi var yeni sezonu onun adıyla dönemiyle çekecez Engin yaşlanıp sonra çıkacakmışOsman kim ÖBGZK'deki mi