9 Mayıs 2014 Cuma Reyting Sonuçları

İlk kez reyting sayfasında yabancı dizi yorum patlaması yaşanıyor
Saolsun Kanalturk bu zevki yaşatti

TWD çok totoş bir diziymiş
Oysa ilk sezonlari tam bi AB dizisiydi
Umarım böyle yabancı diziler çoğalır istelerde

Edit:Bu hafta ABC1 'De MY birinici olacakti sanırım??? O da olamadı
Hürrem öldü laaaa hiç bi yerde birinci elde edemedi reytingte
Yazık oldu gerçekten güzelim karaktere

@HachiKo sevmiyorsan sevmiyorsun da o zaman senin beğendiğin dizi/programlara da kötü yorum yapılınca karşılık verme o zaman.

Kardeş Payını göklere çıkarıyordun, neredeyse aynı tip dizi. Birini sevip birini sevmemen ilginç.

Starda olupta sevmediğin dizi yok zaten. İzlemediğin 1 tane dizi var ama onu da seviyorsun. Hani Karagül mü Medcezir mi deseler sen Medcezir dersin Karagüle rağmen.

Medceziri izliyordun ama bıraktın, gerçi sempati duymuyorsun değil. Daha geçen günü Kaçak`ı beğendim ama KSVŞ da var o gün izleyemem demiştin.
Allah aşkına yorumlara bak ta gel ben kaçağı beğendim ama ksvş yı bırakmak istemem dedim ne yapsam dedim ama artık kararımı verdim ve bıraktım.
ben aşırı derecede abartılı yorumlar yapılıyo diye karşılık veriyorum benim gibi yorumlar yapsalar vermem örn. düşmüş,kötü gitmiş.
starı diğer kanallardan daha çok beğeniyorum bunu söylüyorum ve dizilerinin yüksek almalarını da isterim ama yd yi istemem.
starın zaten pt de 4 dizisi var ben pt2 de dizi izlemem 😉 ve 2sini izliyorum 2sini izlemiyorum ve medcezir mi karagül mü deseler düşünmeden karagül derim merak etme.

Son düzenleme:
Karagül süper gitmiş.Ab'de Medcezir'in atağına karşı direnememiş ama Totalin zirvesinin zirvesi olmuş.
Tebrikler.
Medcezir fena şaha kalkmış.Bölümü izledim ben bile beğendim uzun süre sonra ama pek değişen bir şey yoktu aynıydı ama güzeldi.
The Walking Dead fena başlamamış Kanal Türk'te.
Tebrikler. @Harunnn60
Alvin ve Sincaplar 2'e biraz baktım hala keyif alıyorum bu filmden.
Güzelde gitmiş.
Beyaz onca konuğa rağmen çok iyi gitmemiş.Geçen hafta daha iyiydi.