ilk 10a girmişte ne ki sende öyle abartıyosun ki be kardeşim kaç almıştı 3.6 eee yorumlasak ne olur yorumlamasak ne olur gören sanacak 5 almış,dizi kanalın en az izlenen dizilerinden biri öyle de böyle deYalan Dünya Totalde ilk 10'a girince kimse yorumlamıyordu, düşünce herkes uçuşa geçmiş.
3.6 alınca yorumlasak ne olur yorumlamasak ne olur? diyorsun da 2.90 alınca neden yorumluyorsun o zaman? O zaman da aynısını desene.ilk 10a girmişte ne ki sende öyle abartıyosun ki be kardeşim kaç almıştı 3.6 eee yorumlasak ne olur yorumlamasak ne olur gören sanacak 5 almış,dizi kanalın en az izlenen dizilerinden biri öyle de böyle de
e bugün düşmüş işte ben de buna sevindim nedense diziyi hiç mi hiç sevmem ama uçmam da yani yorum yapasım geldi, ve de uçmuş dediğin altı üstü 1 yorum o da yd çok kötü gitmiş bunun neresi uçmak diyeceksin ki 10 yorum yd ile ilgili yapmışım ve kötülemişim ama ben öyle yapmam3.6 alınca yorumlasak ne olur yorumlamasak ne olur? diyorsun da 2.90 alınca neden yorumluyorsun o zaman? O zaman da aynısını desene.
E işte ben de onu diyorum düşünce herkes yorum yapıvermiş.e bugün düşmüş işte ben de buna sevindim nedense diziyi hiç mi hiç sevmem ve yorum yapasım geldi, ve de uçmuş dediğin altı üstü 1 yorum o da yd çok kötü gitmiş bunun neresi uçmak diyeceksin ki 10 yorum yd ile ilgili yapmışım ve kötülemişim ama ben öyle yapmam
e ne yapmamızı bekliyosun ki diziyi sevmiyoruz işte düşmesini de istiyoruz ama sen uçmuş diyosun 1 yorum nezamandan beri uçmak oldu ki?E işte ben de onu diyorum düşünce herkes yorum yapıvermiş.
starda olsa çok severdin bencee ne yapmamızı bekliyosun ki diziyi sevmiyoruz işte düşmesini de istiyoruz ama sen uçmuş diyosun 1 yorum nezamandan beri uçmak oldu ki?
Kardeş Payı 2 reyting alınca yorumluyor ama Yalan Dünya alınca yorumlasak ne olur yorumlamasak ne olur?starda olsa çok severdin bence
Sevinçten uçmuş manasında dedim ya.e ne yapmamızı bekliyosun ki diziyi sevmiyoruz işte düşmesini de istiyoruz ama sen uçmuş diyosun 1 yorum nezamandan beri uçmak oldu ki?
fazla üstüne gitme birazdan ulusa sesleniş konuşması yapar çok korkuyorumKardeş Payı 2 reyting alınca yorumluyor ama Yalan Dünya alınca yorumlasak ne olur yorumlamasak ne olur?
Sevinçten uçmuş manasında dedim ya.
hiç sanmam böyle bi diziyi sevmek bana göre değil,starda diye medcezir izliyomuyum izliyodum ama karagülü görünce bıraktım,ksvş yı kaçak için bıraktımstarda olsa çok severdin bence
kp pt2 dizisi yani yd kadar masraflı değilKardeş Payı 2 reyting alınca yorumluyor ama Yalan Dünya alınca yorumlasak ne olur yorumlamasak ne olur?
Sevinçten uçmuş manasında dedim ya.
bu arada o lafı sana da dedi sadece bana değil 😉fazla üstüne gitme birazdan ulusa sesleniş konuşması yapar çok korkuyorum
tamam bende sevmem ve izlememde senin ki kanal fanlığı stardaysa süper değilse kötühiç sanmam böyle bi diziyi sevmek bana göre değil,starda diye medcezir izliyomuyum izliyodum ama karagülü görünce bıraktım,ksvş yı kaçak için bıraktım
kp pt2 dizisi yani yd kadar masraflı değil
Medceziri izliyordun ama bıraktın, gerçi sempati duymuyorsun değil. Daha geçen günü Kaçak`ı beğendim ama KSVŞ da var o gün izleyemem demiştin.hiç sanmam böyle bi diziyi sevmek bana göre değil,starda diye medcezir izliyomuyum izliyodum ama karagülü görünce bıraktım,ksvş yı kaçak için bıraktım
kp pt2 dizisi yani yd kadar masraflı değil
bu arada o lafı sana da dedi sadece bana değil 😉