9 Mayıs 2014 Cuma Reyting Sonuçları

@Bully @Ahmad Medcezir'in Ab'de 10 alacağını birlikte tahmin etmiştik.Sonunda bölümün hakkı olan reytigleri aldık.:oley:

Yalan Dünya Totalde ilk 10'a girince kimse yorumlamıyordu, düşünce herkes uçuşa geçmiş. :F

Medcezir dünkü heyecanlı bölümüyle çok iyi yükseliş yaşamış.

Karagül totalde rekor reytinglerini almış ve A\B grubunda da 9 reytingi geçerek çok başarılı gitmiş.

Yalan Dünya yeniden düşüş yaşamış ama A\B reytingleri idare ediyor.

Beyaz Show A\B'de çok iyi gitmiş.

😱 karagül napmış öyle
medcezir ab de iyi gitmiş
yalan dünya beklentinin altında dünkü bölüme göre :) yd kitlesi masa dağıtmaca,bağırş falan görünce kaçmıştır :F @mrt-06 @RevaN
wlaking dead kanalına göre iyi gitmiş

Yalan Dünya Totalde ilk 10'a girince kimse yorumlamıyordu, düşünce herkes uçuşa geçmiş. :F
ilk 10a girmişte ne ki sende öyle abartıyosun ki be kardeşim kaç almıştı 3.6 eee yorumlasak ne olur yorumlamasak ne olur gören sanacak 5 almış,dizi kanalın en az izlenen dizilerinden biri öyle de böyle de

ilk 10a girmişte ne ki sende öyle abartıyosun ki be kardeşim kaç almıştı 3.6 eee yorumlasak ne olur yorumlamasak ne olur gören sanacak 5 almış,dizi kanalın en az izlenen dizilerinden biri öyle de böyle de
3.6 alınca yorumlasak ne olur yorumlamasak ne olur? diyorsun da 2.90 alınca neden yorumluyorsun o zaman? O zaman da aynısını desene. :)

3.6 alınca yorumlasak ne olur yorumlamasak ne olur? diyorsun da 2.90 alınca neden yorumluyorsun o zaman? O zaman da aynısını desene. :)
e bugün düşmüş işte ben de buna sevindim nedense diziyi hiç mi hiç sevmem ama uçmam da yani yorum yapasım geldi, ve de uçmuş dediğin altı üstü 1 yorum o da yd çok kötü gitmiş bunun neresi uçmak diyeceksin ki 10 yorum yd ile ilgili yapmışım ve kötülemişim ama ben öyle yapmam :ok:

e bugün düşmüş işte ben de buna sevindim nedense diziyi hiç mi hiç sevmem ve yorum yapasım geldi, ve de uçmuş dediğin altı üstü 1 yorum o da yd çok kötü gitmiş bunun neresi uçmak diyeceksin ki 10 yorum yd ile ilgili yapmışım ve kötülemişim ama ben öyle yapmam :ok:
E işte ben de onu diyorum düşünce herkes yorum yapıvermiş. :)

starda olsa çok severdin bence :)
hiç sanmam böyle bi diziyi sevmek bana göre değil,starda diye medcezir izliyomuyum izliyodum ama karagülü görünce bıraktım,ksvş yı kaçak için bıraktım :)
Kardeş Payı 2 reyting alınca yorumluyor ama Yalan Dünya alınca yorumlasak ne olur yorumlamasak ne olur? :)

Sevinçten uçmuş manasında dedim ya. :)
kp pt2 dizisi yani yd kadar masraflı değil

fazla üstüne gitme birazdan ulusa sesleniş konuşması yapar çok korkuyorum :kiki:
bu arada o lafı sana da dedi sadece bana değil 😉

hiç sanmam böyle bi diziyi sevmek bana göre değil,starda diye medcezir izliyomuyum izliyodum ama karagülü görünce bıraktım,ksvş yı kaçak için bıraktım :)

tamam bende sevmem ve izlememde senin ki kanal fanlığı stardaysa süper değilse kötü
kaçakı izlemen sevindirici darısı vadinin başına :D

bu arada o lafı sana da dedi sadece bana değil 😉
Medceziri izliyordun ama bıraktın, gerçi sempati duymuyorsun değil. Daha geçen günü Kaçak`ı beğendim ama KSVŞ da var o gün izleyemem demiştin.

bana derse desin üstüme almıyorum ben her hafta yaptığım yorumlar :D