takas polatın odaya girdiğinde evlilik teklif edecem dediği sahnede çalan şarkının ismi ne
takas polatın odaya girdiğinde evlilik teklif edecem dediği sahnede çalan şarkının ismi ne
XanTier melodiler hiç uymuyo o şarkıya eminmisin bunlar olduğuna
Bu denekler yuzunden yazın 2-3 reyting alanlar tutmuştur diyecezo kadar çok kişi niye gidiyorlar sırayla gitsinler![]()
TNS daha çok godamanlar oluşuyor amasbt dekiler tatile gitmiştir tnsdekiler evde pinekliyodur![]()
Bu denekler yuzunden yazın 2-3 reyting alanlar tutmuştur diyecez
TNS daha çok godamanlar oluşuyor ama![]()
kanal d dışında 3 reyting alan her dizi diğer kanallarda tutmuş sayılır![]()
pazartesi kim izleniyo karadayı ? nası zor olmuyomu her dükkana bakmako deilde bugün aklımda kalan en önemli şey merkezdeki dükkanların full vadi izlemesiydi çok güzel bi görüntüydü hiçbi gün bu kadar hakim bir dizi yok gördüğüm kadarıyla
her gün bakarım millet ne izliyo diye ama perşembe evde olduğum için erkenden göremezdim ilk defa gördüm ve kurtlar vadisinin büyüklüğünü bir kez daha anladım özet olmasına rağmen şehir merkezindeki dükkanlardan baktığım 18 tv nin 17 s,nde kurtlar vadisi izleniyodu enfestoHALKIN DİZİSİ
Kanal D'nin tns'de bu yazın parlayacağini sanmıyorum 😕 Daha 2 ay var en fazla gerçi.
o deilde bugün aklımda kalan en önemli şey merkezdeki dükkanların full vadi izlemesiydi çok güzel bi görüntüydü hiçbi gün bu kadar hakim bir dizi yok gördüğüm kadarıyla
her gün bakarım millet ne izliyo diye ama perşembe evde olduğum için erkenden göremezdim ilk defa gördüm ve kurtlar vadisinin büyüklüğünü bir kez daha anladım özet olmasına rağmen şehir merkezindeki dükkanlardan baktığım 18 tv nin 17 s,nde kurtlar vadisi izleniyodu enfestoHALKIN DİZİSİ
pazartesi kim izleniyo karadayı ? nası zor olmuyomu her dükkana bakmak![]()
İntikam yavaş yavaş sezon finaline gidiyor![]()