9 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

takas polatın odaya girdiğinde evlilik teklif edecem dediği sahnede çalan şarkının ismi ne

o deilde bugün aklımda kalan en önemli şey merkezdeki dükkanların full vadi izlemesiydi çok güzel bi görüntüydü hiçbi gün bu kadar hakim bir dizi yok gördüğüm kadarıyla
her gün bakarım millet ne izliyo diye ama perşembe evde olduğum için erkenden göremezdim ilk defa gördüm ve kurtlar vadisinin büyüklüğünü bir kez daha anladım özet olmasına rağmen şehir merkezindeki dükkanlardan baktığım 18 tv nin 17 s,nde kurtlar vadisi izleniyodu enfesto :D HALKIN DİZİSİ

o deilde bugün aklımda kalan en önemli şey merkezdeki dükkanların full vadi izlemesiydi çok güzel bi görüntüydü hiçbi gün bu kadar hakim bir dizi yok gördüğüm kadarıyla
her gün bakarım millet ne izliyo diye ama perşembe evde olduğum için erkenden göremezdim ilk defa gördüm ve kurtlar vadisinin büyüklüğünü bir kez daha anladım özet olmasına rağmen şehir merkezindeki dükkanlardan baktığım 18 tv nin 17 s,nde kurtlar vadisi izleniyodu enfesto :D HALKIN DİZİSİ
pazartesi kim izleniyo karadayı ? nası zor olmuyomu her dükkana bakmak:kiki::kiki:

Bir şey olur da eğer eve varamazsam ve izleyemezsem Vadi'yi bütün dükkanları dolanaacağım. :F

pazartesi kim izleniyo karadayı ? nası zor olmuyomu her dükkana bakmak:kiki::kiki:

evet aga çoğunluk karadayı izliyo vadiden sonra en yoğun izlenen gördüğüm kadarıyla karadayı
yok aga eve giderken bakıyorum maşallah hepsinin tv si dev ekran lcd :kiki: cam gibi gözüküyo ister istemez bende bakıyorum :kiki:

- - - Ekleme - - -

halkım benim sizleri seviyoruz vadiyi var eden halkıdır :kiki: vadiyi sizler yarattınız :kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs