NTV ilk defa listede yer alıyor maç sayesinde23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 7.7 , 2) NTV: 2.64 , 3) KANALD: 2.35
oha stara bak eyvah dusuom ucuo
muhteşem haftalık reytinglerde 3.lige demir attı artık))) seneye iyice düşer . kuzey güneyde düşüşlerde onunda seneye gidebileceği yer yok oda senaryo kaybı yaşıyor.
senin hayallerin yaprak dökümü bile o senaryoyla 4 sene düşmedi son sene düşşe bile ilk 3 teydi hep boş hayaller uyu rüyanda görürsün
Son sene zirveden hiç inmedi
haftalık reytingte ilk 3 ü kastettim
aynen tek aksiyonun ali rızanın kalp krizleri olduğunu düşünürsek ve her iki grupta da ilk 3 ten düşmediyse muhteşem hiç düşmezOrda da baya iyiydi
senin hayallerin yaprak dökümü bile o senaryoyla 4 sene düşmedi son sene düşşe bile ilk 3 teydi hep boş hayaller uyu rüyanda görürsün
durum ortalarda gittice senaryo kaybı yaşıyor . muhteşemin karşısında ciddi rakip olsa ne hallere düşer allah bilir. seneye işi zor
izlediğimi kim söyledi.. reklam aralarında bakıyorum ve eski senaryo kalitesini görmüyorum. neyse seneye gorusuruz
izlediğimi kim söyledi.. reklam aralarında bakıyorum ve eski senaryo kalitesini görmüyorum. neyse seneye gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?