9 Mart 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Survivor 2021 | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
Eskiden İbo show dizide olsa o gün hep zirvedeydi.ATV ve Star'da zirveden inmezdi.
Haklısın ama o zamanların dinamikleri, kitlesi, halkın yapısı, nüfus vb. hepsi farklıydı, şimdi farklı. Yine de çok iyi gidiyor.

Reactions: Doğan
Haklısın ama o zamanların dinamikleri, kitlesi, halkın yapısı, nüfus vb. hepsi farklıydı, şimdi farklı. Yine de çok iyi gidiyor.
Saol tşkler. yani nesil değişti.30 yılda insanlar öldü,yeni kişiler geldi.Sende o konuda hakslısın.İbo show Kanal 6'da 1993 yılında başladı .Ondan 30 yıl dedim.

Reactions: offensive
Hekimoğlu niye bu kadar düşmüş.
AB'de bile Baraj denilen insanlık suçu diziye geçilmiş şaka gibi. Bölüm kalitesinde de öncekilere göre fark yoktu oysa. Yeni sezonda devam edebilir diyordum ama böyle giderse sezon sonunda vedalaşmak zorunda kalacağız galiba.

Masumlar düşüşe devam ediyor. Ama okuduğum birkaç yorumdan hareketle konuşuyorum galiba dünkü bölüm Naci ağırlıklı değilmiş o yüzden doğru damara oynamaya devam ederlerse yeniden yükselişe geçebilir.

Masumlar Apartmanı bütün işlerden farklı konular aynı değil.Ondan hep zirvede.Aynı iş olsaydı TRT izlenmezdi.Hekimoğlu kaliteli olsada izlenmiyor.Baraj diziside sıradan klişe konular

Genel bir gerileme olmuş Total bandında.. Ab de bazı diziler kıpranmış..
Kanal 7 nin Günlük dizisi Hekimoğlu daha fazla tercih edilmiş.
Masumlar Apartmanı dün son 5 dk sı, fragmanda kullanılsaydı eminim şuan farklı rakamlar konuşuluyordu.
Edho tebrikler, kaç sezon oldu liderliğe oynamaya devam ediyor.

Ufak dipnot Abc1 de 7 alan Survivor olsun... Kaos kaos ve kaos.. Zaten Somera Sosyal Medya ratinglerinden durum belliydi.

Son düzenleme:
Reactions: Doğan
EDHO 6 .sezon bu sezon

Reactions: The_Erinch
Yazık. Cidden yazık. Bu halka ne gerek böyle değişik tür diziler. Ver onlara tecavüz ve kadına şiddet ağırlıklı dizileri izlesin. Ne gerek var değişik hastalıkları yaşayan insanların durumunu öğrenmeye. Nasıl olsa onlara engelli der geçeriz.

Hekimoğlu ekibi kendini daha fazla yormasın bu sezon güzel bir finalle bitirsinler. Gerek yok birilerine bilgi vermeye çalışmaya.

6.41 almış ABC1'de.

Hekimoğlu bence de bitmeli, yazık ki bu sezon kitlesini koruyamadı, herkesin emeğine sağlık, Mayıs’ta güzel bir finalle uğurlamak en hayırlısı, tadında.

Bugün günlerden K A D I N
@kerem

K A D I N dediğin dik durur, erkeğin gölgesinde kalmaz.

Bakınız: Bahar Çeşmeli 😎

Senin K A D I N diye hitap ettiğin dizinin ana karakteri bu adam işte. Bu adam K A D I N mı?

Tek başına koskoca hastaneyi yöneten ve üniversitede dekanlık yapan, ağlaklıkla alakası olmayan gerçek KADIN sana fazla gelir tabii anlıyorum.

Kırmızı Oda'ya yılın dizisi demeseydin bir nevze ciddiye alabilirdim seni.

Hekimoğlu'ndan bahsederken konu bir anda niye oraya geldi şimdi.
Çok istiyorsan tekrar söyleyeyim yılın dizisi Kırmızı Oda’dır itirazın varsa yönetime iletebilirsin.
Ortağım @kerem vs @Aserat
@Dosi ,Diss Savaşı diye ben buna derim. 😍

Reactions: Dosi
Dizilerde yine genel bir düşüş söz konusu.

Hekimoğlu AB haricinde pek düşüş yaşamamış ama AB'de çok fena düşmüş.

Baraj da aynı durumu ABC'de yaşamış ama AB'de de az düşmemiş.

Masumlar Apartmanı minik düşüşler yaşamış hatta AB'de yükselmiş.

EDHO'da Masumlar Apartmanı ile aynı durumu yaşamış. Ama ABC'de biraz fazla düşmüş.

EDHO ve MP-bazi düşüşler olsa da yine çok güzel reytinglerle devam ediyorlar.

Baraj- yine düşmüş ama bu oranlar bu sezon için normal.

Hekimoğlu- için üzüldüm ama artık seyirci bıktı hastane dizilerinden,2 dizi de çok düştü pandemi mi başka şeyler mi bilmiyorum ama ikisi de finali görebilir haziranda,MDoktorun devam etmesi için daha yüksek şansı var ama Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi çok etkilerse o da final olur.