Star’ın en yüksek reyting alan işi İbo Show, kanal hayatta peşini bırakmazBu sezon hep TRT ile atv arasında rekabet var..Diğer kanallar kendi aralarında rekabet ediyor..Bu arada İbo showda bitebilir.
Star’ın en yüksek reyting alan işi İbo Show, kanal hayatta peşini bırakmazBu sezon hep TRT ile atv arasında rekabet var..Diğer kanallar kendi aralarında rekabet ediyor..Bu arada İbo showda bitebilir.
İbo Show'un reytingleri düştü.8.sıraya kadar geriledi.Dizlerin arkasında kaldı.Haberde okudum.Star’ın en yüksek reyting alan işi İbo Show, kanal hayatta peşini bırakmaz
Olsun toparlar yine de 4-5 rtg alıyor, Star’a ilaç gibi geliyorİbo Show'un reytingleri düştü.8.sıraya kadar geriledi.Dizlerin arkasında kaldı.Haberde okudum.
Eskiden İbo show dizide olsa o gün hep zirvedeydi.ATV ve Star'da zirveden inmezdi.Olsun toparlar yine de 4-5 rtg alıyor, Star’a ilaç gibi geliyor
Haklısın ama o zamanların dinamikleri, kitlesi, halkın yapısı, nüfus vb. hepsi farklıydı, şimdi farklı. Yine de çok iyi gidiyor.Eskiden İbo show dizide olsa o gün hep zirvedeydi.ATV ve Star'da zirveden inmezdi.
Saol tşkler. yani nesil değişti.30 yılda insanlar öldü,yeni kişiler geldi.Sende o konuda hakslısın.İbo show Kanal 6'da 1993 yılında başladı .Ondan 30 yıl dedim.Haklısın ama o zamanların dinamikleri, kitlesi, halkın yapısı, nüfus vb. hepsi farklıydı, şimdi farklı. Yine de çok iyi gidiyor.
EDHO 6 .sezon bu sezonGenel bir gerileme olmuş Total bandında.. Ab de bazı diziler kıpranmış..
Kanal 7 nin Günlük dizisi Hekimoğlu daha fazla tercih edilmiş.
Masumlar Apartmanı dün son 5 dk sı, fragmanda kullanılsaydı eminim şuan farklı rakamlar konuşuluyordu.
Edho tebrikler, kaç sezon oldu liderliğe oynamaya devam ediyor.
Ufak dipnot Abc1 de 7 alan Survivor olsun... Kaos kaos ve kaos.. Zaten Somera Sosyal Medya ratinglerinden durum belliydi.
6.41 almış ABC1'de.Genel bir gerileme olmuş Total bandında.. Ab de bazı diziler kıpranmış..
Kanal 7 nin Günlük dizisi Hekimoğlu daha fazla tercih edilmiş.
Masumlar Apartmanı dün son 5 dk sı, fragmanda kullanılsaydı eminim şuan farklı rakamlar konuşuluyordu.
Edho tebrikler, kaç sezon oldu liderliğe oynamaya devam ediyor.
Ufak dipnot Abc1 de 7 alan Survivor olsun... Kaos kaos ve kaos.. Zaten Somera Sosyal Medya ratinglerinden durum belliydi.
K A D I N dediğin dik durur, erkeğin gölgesinde kalmaz.
Bakınız: Bahar Çeşmeli 😎
Senin K A D I N diye hitap ettiğin dizinin ana karakteri bu adam işte. Bu adam K A D I N mı?
Tek başına koskoca hastaneyi yöneten ve üniversitede dekanlık yapan, ağlaklıkla alakası olmayan gerçek KADIN sana fazla gelir tabii anlıyorum.
Kırmızı Oda'ya yılın dizisi demeseydin bir nevze ciddiye alabilirdim seni.
Ortağım @kerem vs @AseratHekimoğlu'ndan bahsederken konu bir anda niye oraya geldi şimdi. Çok istiyorsan tekrar söyleyeyim yılın dizisi Kırmızı Oda’dır itirazın varsa yönetime iletebilirsin.