sinekli bakkal türk dizi tarihine geçti bitme nedeniEzo Gelin, İzmir Çetesi, Sinekli Bakkal, Kara Duvak bilinen işlerinden FOX'ta şahlandı tekrar.
evet dokunulmazlık oyununda +11 bekliyorum ayrıca daha konsey var😉Survivor bomboş 15 dakikaya rağmen 9 reyting çok iyi.
sinekli bakkal kitaptan uyarlama mı yani dizi yoksa normak admı yani halide edip adıvarın kitabından uyarlama mı yoksa değil mi?anladın mısinekli bakkal türk dizi tarihine geçti bitme nedeni
kara duvak da karagüle 2ye katlardı @denizz19
Köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın karagüle 4 saatini ayırıyor neredeyse kanalO Hayat Benim neden 23'te bitmiyor ki fox yayın akışını düzeltsin artık.
romandan uyarlamasinekli bakkal kitaptan uyarlama mı yani dizi yoksa normak admı yani halide edip adıvarın kitabından uyarlama mı yoksa değil mi?anladın mı
Köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın karagüle 4 saatini ayırıyor neredeyse kanal
hemen foxNurgül'e yine dizi yapsınlar FOX'a sosyete rolde değil ama.
OHB zehirli sarmaşık gibi değilmi fragmanda kardeşim benim hayatımı mı çalmış diyordu zehirli sarmaşıkta da aynıoydıO Hayat Benim reklam dönüşü. 21.55
romandan uyarlama
hemen fox
romandan uyarlama
Ya ben o kitabı çok seviyordum...
neyse yarın bakarım bir internetten...
Ayrıca böyle bir dizi olduğunu bilmiyordum hangi kanaldaydı
Koliba niye gitti?Pastel iş tutturdu başka kanala niye gitsin.
OHB zehirli sarmaşık gibi değilmi fragmanda kardeşim benim hayatımı mı çalmış diyordu zehirli sarmaşıkta da aynıoydı
Koliba niye gitti?
Pastel Show'un aklını çelebilir mi acaba?Açgözlülükten buldu belasını zaten Show ücretini düşürmek isterse ve FOX'tan aldığından az alırsa ne gülerim ama.