9 Kasım 2023 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Aldatmak - 44. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • MasterChef Türkiye All Star - 144. Bölüm | TV8

• Sakla Beni - 2. Bölüm | Star TV

• Kendi Düşen Ağlamaz - 19. Bölüm | TRT 1

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Söylemezsem Olmaz nasıl?

Reactions: AhmetBayram
İşte dedikoducu kızları uçuran o ikili;
Ekli dosyayı görüntüle 123969

İkisi hakkında bir şey diyemiyorum artık, Söylemezsem Olmaz yanlarında daha masum kalır.
------

@Emre Ozansoy Aşk ve Umut sürünmeye devam mı etmiş
Söylemezsem Olmaz nasıl?
Total: 0.79 reyting - 4.70 share (53)
AB: 0.38 reyting - 2.96 share (88)
ABC1: 0.79 reyting - 4.90 share (53)

Total: 0.13 reyting - 1.36 share (269)
AB: 0.09 reyting - 1.03 share (309)
ABC1: 0.22 reyting - 2.00 share (194)

Son düzenleme:
Teşekkürler, stok bölüm çok, açılır belki

Son 2 gündür Söylemezsem Olmaz'ı ilk defa 0.1 ve üzeri reytinglerde gördüm, dedikodu kazanı sıcak herhalde

Teşekkürler, stok bölüm çok, açılır belki

Son 2 gündür Söylemezsem Olmaz'ı ilk defa 0.1 ve üzeri reytinglerde gördüm, dedikodu kazanı sıcak herhalde
Sezona güzel başladı ama devam ettiremedi, bu saatten sonra da yükselmez gibi. Alaca yada Aşk Yarası gelir yerine muhtemelen.

DP konuşuluyordur muhtemelen, reyting malzemesi halis getirdi hepsi.

Sezona güzel başladı ama devam ettiremedi, bu saatten sonra da yükselmez gibi. Alaca yada Aşk Yarası gelir yerine muhtemelen.

DP konuşuluyordur muhtemelen, reyting malzemesi halis getirdi hepsi.
Geçen sene de çok kötü başlamıştı ama kışın düzelmişti. 240 küsürüncü bölümü çekiyorlar Aşk ve Umut'un, Hakan Dinçkol'un hikayesinde görmüştüm. Arda Esen'de geri dönmüş. Focus Film baya çalıştırıyor maşallah 8-9 hafta stok var

Hicran gibi bu zamanlar başlar demiştim Alaca için ama fragman bile yok, dizi çekimine devam ediliyor mu bilmiyorum. Kanal D denmişti, olursa Hicran gibi 17.30'a koyarlar.

Aşk Yarası'nı TV8 alsın, Gel Konuşalım'ın süresi nedeniyle Yemekteyiz 45 dk özetli yayınlanıyor, araya güzel oturur ama geçen seneki günlük dizi facialarından sonra Acun yanaşır mı bilinmez 😵

ne yapmalı-tv 360 teve2-bunu da konuşmak lazım ve esra ezmeci nasıl gidiyor son olarak?

Reactions: AhmetBayram
8-9 hafta mı? 😱 Bir günlük dizi için çok fazla stok, biraz daha çekseler tüm sezonu çekmiş olacaklar neredeyse.
Ekibi daha fazla yormadan güzel bir son yazıp bitirsinler.

MIPCOM'da fragmanı yayınlandı ama hiçbir yerde paylaşılmadı, büyük ihtimalle biraz daha bekletecekler. Bende o saate geleceğini düşünüyorum Kanal D'de olursa.

Hem Yazgı hem de Kadere Karşı uzun sürede iş yapabilecek dizilerdi ama saçma sapan programa le yüzüne akış zırt pırt değiştiğinden yazık oldu. Aşk Yarası da harcanır, Kanal D de olursa en azından 100 bölümü de yayınlanır diye düşünüyorum. Show gibi sabırsız değildir.

Reactions: ozmoturk
Bu kadar gereksiz şeyi nasıl aklında tutabiliyorsun.