İşte dedikoducu kızları uçuran o ikili;Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa
Total: 0.72 reyting - 6.95 share (58)
AB: 1.00 reyting - 10.94 share (29)
ABC1: 1.16 reyting - 9.82 share (30)
İşte dedikoducu kızları uçuran o ikili;Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa
Söylemezsem Olmaz nasıl?O kadar tanıtıma o kadar tantanaya rağmen Total ile ABC1'de Hudutsuz Sevda'nın özetini (3.66 - 3.59) bile geçememiş Bir Derdim Var. Her cuma sosyal medyada izleyicinin zevskiz olduğunu söyleyecek yeni tayfa hayırlı olsun.
Ben ilk yorumu yazarken maçın olduğunu yine unuttum, erkek izleyici maça kaymıştır muhtemelen bölüm durağan olunca. Gelecek hafta toparlar, yeni bölüm fragmanı oldukça iyi.
------
Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa
İkisi hakkında bir şey diyemiyorum artık, Söylemezsem Olmaz yanlarında daha masum kalır.
@Emre Ozansoy Aşk ve Umut sürünmeye devam mı etmiş
Total: 0.79 reyting - 4.70 share (53)Söylemezsem Olmaz nasıl?
Teşekkürler, stok bölüm çok, açılır belkiİkisi hakkında bir şey diyemiyorum artık, Söylemezsem Olmaz yanlarında daha masum kalır.
------
Total: 0.79 reyting - 4.70 share (53)
AB: 0.38 reyting - 2.96 share (88)
ABC1: 0.79 reyting - 4.90 share (53)
Total: 0.13 reyting - 1.36 share (269)
AB: 0.09 reyting - 1.03 share (309)
ABC1: 0.22 reyting - 2.00 share (194)
Sezona güzel başladı ama devam ettiremedi, bu saatten sonra da yükselmez gibi. Alaca yada Aşk Yarası gelir yerine muhtemelen.Teşekkürler, stok bölüm çok, açılır belki
Son 2 gündür Söylemezsem Olmaz'ı ilk defa 0.1 ve üzeri reytinglerde gördüm, dedikodu kazanı sıcak herhalde
Geçen sene de çok kötü başlamıştı ama kışın düzelmişti. 240 küsürüncü bölümü çekiyorlar Aşk ve Umut'un, Hakan Dinçkol'un hikayesinde görmüştüm. Arda Esen'de geri dönmüş. Focus Film baya çalıştırıyor maşallah 8-9 hafta stok varSezona güzel başladı ama devam ettiremedi, bu saatten sonra da yükselmez gibi. Alaca yada Aşk Yarası gelir yerine muhtemelen.
DP konuşuluyordur muhtemelen, reyting malzemesi halis getirdi hepsi.
ne yapmalı-tv 360 teve2-bunu da konuşmak lazım ve esra ezmeci nasıl gidiyor son olarak?İkisi hakkında bir şey diyemiyorum artık, Söylemezsem Olmaz yanlarında daha masum kalır.
------
Total: 0.79 reyting - 4.70 share (53)
AB: 0.38 reyting - 2.96 share (88)
ABC1: 0.79 reyting - 4.90 share (53)
Total: 0.13 reyting - 1.36 share (269)
AB: 0.09 reyting - 1.03 share (309)
ABC1: 0.22 reyting - 2.00 share (194)
8-9 hafta mı? 😱 Bir günlük dizi için çok fazla stok, biraz daha çekseler tüm sezonu çekmiş olacaklar neredeyse. Ekibi daha fazla yormadan güzel bir son yazıp bitirsinler.Geçen sene de çok kötü başlamıştı ama kışın düzelmişti. 240 küsürüncü bölümü çekiyorlar Aşk ve Umut'un, Hakan Dinçkol'un hikayesinde görmüştüm. Arda Esen'de geri dönmüş. Focus Film baya çalıştırıyor maşallah 8-9 hafta stok var
Hicran gibi bu zamanlar başlar demiştim Alaca için ama fragman bile yok, dizi çekimine devam ediliyor mu bilmiyorum. Kanal D denmişti, olursa Hicran gibi 17.30'a koyarlar.
Aşk Yarası'nı TV8 alsın, Gel Konuşalım'ın süresi nedeniyle Yemekteyiz 45 dk özetli yayınlanıyor, araya güzel oturur ama geçen seneki günlük dizi facialarından sonra Acun yanaşır mı bilinmez 😵
Bu kadar gereksiz şeyi nasıl aklında tutabiliyorsun.Geçen sene de çok kötü başlamıştı ama kışın düzelmişti. 240 küsürüncü bölümü çekiyorlar Aşk ve Umut'un, Hakan Dinçkol'un hikayesinde görmüştüm. Arda Esen'de geri dönmüş. Focus Film baya çalıştırıyor maşallah 8-9 hafta stok var
Hicran gibi bu zamanlar başlar demiştim Alaca için ama fragman bile yok, dizi çekimine devam ediliyor mu bilmiyorum. Kanal D denmişti, olursa Hicran gibi 17.30'a koyarlar.
Aşk Yarası'nı TV8 alsın, Gel Konuşalım'ın süresi nedeniyle Yemekteyiz 45 dk özetli yayınlanıyor, araya güzel oturur ama geçen seneki günlük dizi facialarından sonra Acun yanaşır mı bilinmez 😵
Bu kadar derken gayet az şey var oradaBu kadar gereksiz şeyi nasıl aklında tutabiliyorsun.