4 sezondur her hafta dizinin çökmesini bekleyen antileri yine hüsrana uğratan yasak elmaya tebrikler. Ben olsam susmayı yeğlerdim zira her kötü temenni için ağzını açtıklarında dizi reytinglerde daha da yükselerek tokat gibi bir cevap veriyor.
Keşke bu yorumun alnı öpsede öpsemDaha büyük rezaletler var ağlama.Propaganda dizisi diye eleştirdiğin, sevmediğin TRT 1 dizisini tebrik ettin Yasak Elma nefretin yüzünden. 😱 Sen harbiden ilginç bir vakasın.
Ey güzel dizim sen nelere kadirsin.
Umarım bu hafta Mucize Doktor'a katkısı olur uzun uzun konuşmaktan başka bir işe yarasın artık.Selçuk Tepeli 8 reyting. 👏👏👏👏👏👏👏👏
Bence bu gündeki 4 dizi de birbirinden vasat ama adet yerini bulsun.Daha büyük rezaletler var ağlama.Propaganda dizisi diye eleştirdiğin, sevmediğin TRT 1 dizisini tebrik ettin Yasak Elma nefretin yüzünden. 😱 Sen harbiden ilginç bir vakasın.
Ey güzel dizim sen nelere kadirsin.
Milletimiz sorunlulara ve ahlaksızlara meraklı maalesef.Yasak Elma o fragmanla zirveyi oynamaması zaten imkansızdı ancak lider olacağını tahmin etmedim hatta izleyenleri bile şaşırmış gözüküyor. Çukurun bu kadar düşmesi şaşırtıcı demekki cidden Vartolu Sadettin karakteri dizinin bel kemiği. Yasak Elma isterse rekorlar kırsın ben o diziyi yine sevmeyeceğim. Aşkı Memnu kaç reyting alıyordu nefret ediyordum o diziden. Böyle işler yüksek alırken Öğretmen Hekimoğlu niye az alıyor şaşırmamalı.
gene TRT yukselmil ve zırvede her iki grupda
Maalesef reyting kalite ölçmüyor işte bunlar izlenince de tabiki yapımcılar yenisini yapıyor.Milletimiz sorunlulara ve ahlaksızlara meraklı maalesef.
aşkı memnu tekrar bölğümleri, bile iyi reyting alıyorYasak Elma o fragmanla zirveyi oynamaması zaten imkansızdı ancak lider olacağını tahmin etmedim hatta izleyenleri bile şaşırmış gözüküyor. Çukurun bu kadar düşmesi şaşırtıcı demekki cidden Vartolu Sadettin karakteri dizinin bel kemiği. Yasak Elma isterse rekorlar kırsın ben o diziyi yine sevmeyeceğim. Aşkı Memnu kaç reyting alıyordu nefret ediyordum o diziden. Böyle işler yüksek alırken Öğretmen Hekimoğlu niye az alıyor şaşırmamalı.
Aynen her şey vasat, her dizi PR yapıyor, bi senin izlediklerin en mükemmel aynen.Umarım bu hafta Mucize Doktor'a katkısı olur uzun uzun konuşmaktan başka bir işe yarasın artık.
Bence bu gündeki 4 dizi de birbirinden vasat ama adet yerini bulsun.Neyse PR için didinip durdular bu kadar tantanaya yükselsin bir zahmet.
Salı günü tutunamayınca pazar gününe geçen Menajerimi Ara da o hafta iyi PR yapmıştı, keşke aynı yorumları o zaman da görebilseydik.Neyse PR için didinip durdular bu kadar tantanaya yükselsin bir zahmet.
PR nedirSalı günü tutunamayınca pazar gününe geçen Menajerimi Ara da o hafta iyi PR yapmıştı, keşke aynı yorumları o zaman da görebilseydik.
Tutunmuştu Masumlar Apartmanı başlayana kadar.Salı günü tutunamayınca pazar gününe geçen Menajerimi Ara da o hafta iyi PR yapmıştı, keşke aynı yorumları o zaman da görebilseydik.
Of ne kadar mesnetsiz bir yorum ya reytingleri düşük olup gün değiştiren her dizi yeni güne geçince mecburen PR yapar ama bu dizi 80 küsür bölümdür aynı günde yayınlanan ve reytingi iyi olan bir yapım olmasına rağmen hala alakasız şeylerle gündeme gelme çabasındalar.Salı günü tutunamayınca pazar gününe geçen Menajerimi Ara da o hafta iyi PR yapmıştı, keşke aynı yorumları o zaman da görebilseydik.
Her şey vasat demiyorum bu gün yayınlananlar bence vasat diyorum işine geldiği gibi anlama istersen.Aynen her şey vasat, her dizi PR yapıyor, bi senin izlediklerin en mükemmel aynen.
Haftaya 1. oluruz umarım...5.ci olmuşuz 😬😬😬😬
Valla pek ümitli değilim artık o kadarHaftaya 1. oluruz umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?