9 Kasım 2015 Pazartesi ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
9 Kasım 2015 Pazartesi ABD Reytingleri

Pazartesi Gecesi Reytingleri Belli Oldu!

Supergırl 0.5'lik kayıp yaşayarak 1.7'ye düştü. Şimdilik oranları fena değil ama düşüş devam ederse dizinin işi o zaman zorlaşır.

NBC'nin yeni dizisi Blindspot 2.2 reyting alarak yoluna güzel bir şekilde devam ediyor. Ayrıcı dizinin 2.sezon onayı aldığını hatırlatalım.

Scorpion 1.8 reyting alırken NCIS: Los Angeles 1.2 reyting alarak CBS'yi üzdü.

Son haftalarda çıkış yakalayan Gotham bu hafta küçük düşüş yaşasa da geçen sezona göre oranları iyi sayılır.

Crazy Ex-Girlfriend ve Jane the Virgin geçen hafta ki gibi oranları korudu.

İşte gecenin reytingleri;

Reytingleri öğrenmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle!

Bizim pilli bebek yakında @destere'nin süper kızını geçecek gibi. Her hafta düşüşte.
))))

@xemrexxx Scorpiion'nu iyi gidiyor yine sen bu dizisi sessiz sedasız izliyorsun sanırım.

Gotham hafif düşmüş yine iyi sayılır.

@Çiğdem- 'in crazy ex'i yerinde saymış.
)))

Bizim pilli bebek yakında @destere'nin süper kızını geçecek gibi. Her hafta düşüşte.
))))
Senin kanalın transfer edecek diyorlar.

CBS ile CW yakınmış baya. Mantıklı geldi bana.

Son düzenleme:
Alsın ben izlemiyorum zaten, fark etmez.

CW zaten CBS'nin değil mi? Yakın değil bildiğin kardeş kanalı. Dizilerinin sonunda CBS - Warner Bros yazıyor ortağı yani.

Alsın ben izlemiyorum zaten, fark etmez.

CW zaten CBS'nin değil mi? Yakın değil bildiğin kardeş kanalı. Dizilerinin sonunda CBS - Warner Bros yazıyor ortağı yani.
Önceden bilmiyordum araştırınca öğrendim.

Bir zamanlar Star-Kanal D gibi düşün.

))))
dahada düşmesi lazım süpergirl ün hakkı taş çatlasa 1.5 dur fazlası zarar ?
sizin pilli beybi ise 05 den fazla aldığı her reyting fazladır

scorpiona @destere başlicek diye çok korkuyom koskoca gotham ı bile çökertti totosuyla.ss

zaten scorpion u sesli izlemesi imkansız @xemrexxx nin ondan başka izleyen yokki zaten kimseye satamadı

scorpiona @destere başlicek diye çok korkuyom koskoca gotham ı bile çökertti totosuyla.ss

sezon bittikten sonra başlarım yani diziye bir katkım olmayacak

zaten scorpion u sesli izlemesi imkansız @xemrexxx nin ondan başka izleyen yokki zaten kimseye satamadı

sezon bittikten sonra başlarım yani diziye bir katkım olmayacak
genelde 3.ve 4.sezon oayları birlikte geliyor onayı alsınlar izle
zaten 4.sezondan daha uzun sürerse jüpiteri kurtarmaya gider ekip

genelde 3.ve 4.sezon oayları birlikte geliyor onayı alsınlar izle
zaten 4.sezondan daha uzun sürerse jüpiteri kurtarmaya gider ekip
bu dizide bakımlık bişeyler varmıydı bir ara anlatmıştında konu aklımda kalmıyor daha çarpıcı şeyler lazım

dahiler takımı var onu bunu kurtarıyoz ama zekayla bir de paige var dahi değil dahilere dünyayı tanıtıyor
)

bu kızın diğer yarısı nerde ? tahminim gögüz dekoltesi bacaklara kadar uzuyordu yanlış yerden kesmişsin ? ;

benim crazy ne beee

elinemi yapışır devamınıda yapıştır buraya konu yarım kalmış
rahat dur @destere