9 Kasım 2015 Pazartesi ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
9 Kasım 2015 Pazartesi ABD Reytingleri

latest

Pazartesi Gecesi Reytingleri Belli Oldu!

Supergırl 0.5'lik kayıp yaşayarak 1.7'ye düştü. Şimdilik oranları fena değil ama düşüş devam ederse dizinin işi o zaman zorlaşır.

NBC'nin yeni dizisi Blindspot 2.2 reyting alarak yoluna güzel bir şekilde devam ediyor. Ayrıcı dizinin 2.sezon onayı aldığını hatırlatalım.

Scorpion 1.8 reyting alırken NCIS: Los Angeles 1.2 reyting alarak CBS'yi üzdü.

Son haftalarda çıkış yakalayan Gotham bu hafta küçük düşüş yaşasa da geçen sezona göre oranları iyi sayılır.

Crazy Ex-Girlfriend ve Jane the Virgin geçen hafta ki gibi oranları korudu.

İşte gecenin reytingleri;

Reytingleri öğrenmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle!

@xemrexxx Scorpiion'nu iyi gidiyor yine sen bu dizisi sessiz sedasız izliyorsun sanırım. :A

Gotham hafif düşmüş yine iyi sayılır.

@Çiğdem- 'in crazy ex'i yerinde saymış. :))))

Bizim pilli bebek yakında @destere'nin süper kızını geçecek gibi. Her hafta düşüşte. :)))))
Senin kanalın transfer edecek diyorlar. :A

CBS ile CW yakınmış baya. Mantıklı geldi bana.

Son düzenleme:
@xemrexxx Scorpiion'nu iyi gidiyor yine sen bu dizisi sessiz sedasız izliyorsun sanırım. :A

Alsın ben izlemiyorum zaten, fark etmez. :D

CW zaten CBS'nin değil mi? Yakın değil bildiğin kardeş kanalı. Dizilerinin sonunda CBS - Warner Bros yazıyor ortağı yani. :D

scorpiona @destere başlicek diye çok korkuyom koskoca gotham ı bile çökertti totosuyla.ss

zaten scorpion u sesli izlemesi imkansız @xemrexxx nin ondan başka izleyen yokki zaten kimseye satamadı :)

scorpiona @destere başlicek diye çok korkuyom koskoca gotham ı bile çökertti totosuyla.ss

sezon bittikten sonra başlarım yani diziye bir katkım olmayacak :)

zaten scorpion u sesli izlemesi imkansız @xemrexxx nin ondan başka izleyen yokki zaten kimseye satamadı :)

sezon bittikten sonra başlarım yani diziye bir katkım olmayacak :)
genelde 3.ve 4.sezon oayları birlikte geliyor onayı alsınlar izle :) zaten 4.sezondan daha uzun sürerse jüpiteri kurtarmaya gider ekip :D

genelde 3.ve 4.sezon oayları birlikte geliyor onayı alsınlar izle :) zaten 4.sezondan daha uzun sürerse jüpiteri kurtarmaya gider ekip :D
bu dizide bakımlık bişeyler varmıydı bir ara anlatmıştında konu aklımda kalmıyor daha çarpıcı şeyler lazım :)

benim crazy ne beee :F:F:F

elinemi yapışır devamınıda yapıştır buraya konu yarım kalmış :)
rahat dur @destere :F:F:F