BU DİZIDE BIHTER OLMALI.EGER ADNAN BEYIN BI BIHTERI OLMAZSA TABI TUTMAZ .TAMAM ADNAN KÖSKUNE DÖNDU AMA BIDE BIHTER LAZIM !!!!!!!!sesli çekim yapamaya çalışmışlar.. sürekli seslerde problem oluşuyor.. avşar yapım ok adar para kazanıyor ilk bölüme kaliteli bir ses ekibi tutamamış ))) senaryodya gelirsek dizide herkes kötü hemen hemen.. dizide insların özdeşleceği bir karakter yok bu da @xemrexxx aylardır anlatıp anlatmadıgım)) psikodram dediğim karakterlerle özdeleşlemeyi kuramamıza neden oluyor.. gördüğün eksiklikler bunlar sanırım
psikodram nedir bilmiyorum ama bişeyler eksik iştesesli çekim yapamaya çalışmışlar.. sürekli seslerde problem oluşuyor.. avşar yapım ok adar para kazanıyor ilk bölüme kaliteli bir ses ekibi tutamamış ))) senaryodya gelirsek dizide herkes kötü hemen hemen.. dizide insların özdeşleceği bir karakter yok bu da @xemrexxx aylardır anlatıp anlatmadıgım)) psikodram dediğim karakterlerle özdeleşlemeyi kuramamıza neden oluyor.. gördüğün eksiklikler bunlar sanırım
O kız Fatih Harbiye'de kızlık kontrolu yapılan değil mi? Ne ara zengin kız rolleri oynar oldu? Köylu / Kezban tipi onda var
dizdeki karakterleri sevilmemesi diuyelim psikodramaya kısacasıpsikodram nedir bilmiyorum ama bişeyler eksik iştebilmemb)
O kız Fatih Harbiye'de kızlık kontrolu yapılan değil mi? Ne ara zengin kız rolleri oynar oldu? Köylu / Kezban tipi onda var
Hangi sahne? Evdeki kavga mi?
anlatma zaten hiç uymuyorsesli çekim yapamaya çalışmışlar.. sürekli seslerde problem oluşuyor.. avşar yapım ok adar para kazanıyor ilk bölüme kaliteli bir ses ekibi tutamamış ))) senaryodya gelirsek dizide herkes kötü hemen hemen.. dizide insların özdeşleceği bir karakter yok bu da @xemrexxx aylardır anlatıp anlatmadıgım)) psikodram dediğim karakterlerle özdeleşlemeyi kuramamıza neden oluyor.. gördüğün eksiklikler bunlar sanırım
Haber veririm ben. 😉AKY başlayınca biri haber etse süper olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?