Dizi kötü değil ama ilk bölümden aman aman bişeyde değilmişatasözü vardır totali düşenin ab si kalkar diye..total düştükçe anlaki ab havalandı
Dizi kötü değil ama ilk bölümden aman aman bişeyde değilmişatasözü vardır totali düşenin ab si kalkar diye..total düştükçe anlaki ab havalandı
Dizi kötü değil ama ilk bölümden aman aman bişeyde değilmişSeste mi bi eksiklik var seanryo da mı nedir bilememedim ama bişey eksik beni tam çekemedi
Bugünün Saraylısı klişe olmuş maalesef..
Reytingler düsük gelince klisemi oluyor
Seste bişeyler var dimiHerkes kendi sesiyle oynuyor ama bazı sahnelerde üstüne seslendirmişler kötü olmuş. Müzikleride diğer Avşar Film dizilerine göre kötü olmuş bence.
Çok klişe. İzleyiciye yeni bir şey vaad etmiyor.izleyecektim kaçırdım tekrarına bakarım
Seste bişeyler var dimiEvet müziklerde de bi ruh yok😕 Diskoda çalan müzikler apachi mode on değilde günümüz populer bişeyler olsaydı
Bugünün Saraylısı'nın ardından Milyoner var mı bugün?
Evet Kayp Şehir'de de o kadını beğenmiştimEvet var bir sorun. Nazan Kesal çok iyi ama çok beğendim.
Çok klişe. İzleyiciye yeni bir şey vaad etmiyor.
sesli çekim yapamaya çalışmışlar.. sürekli seslerde problem oluşuyor.. avşar yapım ok adar para kazanıyor ilk bölüme kaliteli bir ses ekibi tutamamış ))) senaryodya gelirsek dizide herkes kötü hemen hemen.. dizide insların özdeşleceği bir karakter yok bu da @xemrexxx aylardır anlatıp anlatmadıgım)) psikodram dediğim karakterlerle özdeleşlemeyi kuramamıza neden oluyor.. gördüğün eksiklikler bunlar sanırımDizi kötü değil ama ilk bölümden aman aman bişeyde değilmişSeste mi bi eksiklik var seanryo da mı nedir bilememedim ama bişey eksik beni tam çekemedi
sesli çekim yapamaya çalışmışlar.. sürekli seslerde problem oluşuyor.. avşar yapım ok adar para kazanıyor ilk bölüme kaliteli bir ses ekibi tutamamış ))) senaryodya gelirsek dizide herkes kötü hemen hemen.. dizide insların özdeşleceği bir karakter yok bu da @xemrexxx aylardır anlatıp anlatmadıgım)) psikodram dediğim karakterlerle özdeleşlemeyi kuramamıza neden oluyor.. gördüğün eksiklikler bunlar sanırımDizi kötü değil ama ilk bölümden aman aman bişeyde değilmişSeste mi bi eksiklik var seanryo da mı nedir bilememedim ama bişey eksik beni tam çekemedi
Tahmin etmiştim.Tekrarı var sanırım
Evet Kayp Şehir'de de o kadını beğenmiştimKadında oyunculuk var ama dizileri tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?