9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Emir birinciliği almış iyi gidiyo bugün yine

Bu haksızlığı yapma ama. Şans eseri bir az sert oldu.

Emire gelince daha Yalan Dünyanın anlıklarda geçtiği 6 reytinge ulaşamadı. Sen netleşti dediysen kesin netleşmemiştir

Sert olmadı, dizi iki kez 5 aldı bu sezon, genel hali 4. Üstelik bu 5 alınan bölümler iyi bölümlerdi...

Aga şubatı izlemiyon galiba

Yalan dünyada reklam varmıydı emiri gecememis

yalan olmasın hatırlamıyorum maç vardi sanırım o gün.solcu damat vurulmuştu sanırsam? 1 ay geçti mi üstünden?

o solcu damadın vurulma sahnesinde hala anlamadığım bişey var bir bilene soracaktım unuttum öylesine ..

plastik mermi bir kişiyi bayıltırmı .. o sahnede ahmet düşmüştü ölü gibi 30 saniye sonra ayaklandı o sahnede bişeyler olmamıştı ama yinede bilene sormak lazım ..

Cuma reyting sonuçlarıyla ilgili yorumlarımıza devam edelim, konu dışı paylaşımlardan uzak duralım.

Son düzenleme:

Korkudan bayılmış olabilir.

diziye kesin bir yeni senarist almışlar senarist diziyi baştan aşagı değiştirmiş
))) tam dindar gözüyle diziyle diziye şekil veriyor yalnız buda pek iyi değil bir türllü dengeyi kuramıyorlar. feyza bilale kızların içine düşmüyorsun diyor
)) bunu ancak muhafazakar bir kız der. feyza ise hoppa bir kız. senarist demek daha önceki bölümleri izlememiş
)))

ÖBGZ'nin fragmanı girdi araya, bu bölümde bir vurulma var, cam silahla vurulmuş.