WesTxCoasT
Favori Üye
fikir alıyom herkes bu konuda olduğu için abartmaya gerek yok neyin ne olduğunu iyi bilirim merak etme sen
Bu haksızlığı yapma ama. Şans eseri bir az sert oldu.
Emire gelince daha Yalan Dünyanın anlıklarda geçtiği 6 reytinge ulaşamadı. Sen netleşti dediysen kesin netleşmemiştir
emirin yolu coştu reklam diziyi çok fazla etkiliyo ya iddaa ediyorum bir hafta bütün diziler reklamsız oynasa reytingler en az 2 fazla olur bazı dizilerde daha da fazla olur dünkü örneği gördük maç varken 3 dilim reklam yok 12-14-15 sırasıyla maç bitince bastılar reklamı 11 e düştü reklamda 14 e çıktı yine reklam 10 a düştü sonra 13 e çıkabildi yani reklam girince seyirce toplamak zor oluyo emirin yolu açıdan çok avantajlı
yalan olmasın hatırlamıyorum maç vardi sanırım o gün.solcu damat vurulmuştu sanırsam? 1 ay geçti mi üstünden?
Yalan dünyada reklam varmıydı emiri gecememis
o solcu damadın vurulma sahnesinde hala anlamadığım bişey var bir bilene soracaktım unuttum öylesine ..
plastik mermi bir kişiyi bayıltırmı .. o sahnede ahmet düşmüştü ölü gibi 30 saniye sonra ayaklandı o sahnede bişeyler olmamıştı ama yinede bilene sormak lazım ..
Cuma günü reyting sonuçlarıyla ilgili yorumlarımıza devam edelim, konu dışı paylaşımlardan uzak duralım.
Aga şubatı izlemiyon galiba
Cuma günü reyting sonuçlarıyla ilgili yorumlarımıza devam edelim, konu dışı paylaşımlardan uzak duralım.
diziden bilalle o at kızı çıkarsalar dizi 15 reytinge ulaşır )
Korkudan bayılmış olabilir.