9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Arkadaşlar burası sınav muhabbet alanı değil, forumda kaç tane buna ayrılmış alan var, her aklımıza geleni yazmayalım şu konuya.

Huzur arayı açıyordur şu aralar, Emir de iyi gidiyordur muhtemelen...

Star 3. sıradan listeye girdi, yeni bölümü bekliyormuş herkes...

Emir reklam vermiş, olacak iş değil.

Emir batmadı, yeni format iyi gidiyor, kanal da reklam vermiyor, Emir ikinci bile olabilir yarın..
En fazla 3. olur.

Sen demezmisin SBT`de böyleyse TNS`de daha düşüktür diyen
Yalan Dünya artık totalde de güçlendi. Yarın 5 reytingi geçeceğine eminim totalde. Emir ise 4 alır bence en fazla

salı cuma ve cumartesi izlediğin dizileri bırak.. gerçi bana kalsa perşembe hiç tv ekranına bakma derim ama neyse
)

karadayı yetterli izlediğin diziler arasında diğerleri olsada olur olmasada..

pazartesi,perşembe garanti şimdilik salıda karar veremedim ustura müthiş gidiyo ama aşk olayları artmaya başladı ipek karapınar mıydı neydi eskiden vadide iskenderin kızını oynayan küçük sırlarda oynayan kadın ona gıcık oluyom aşk artarsa çok bırakırım usturayı da malesef ama müthiş gerçekten öbgzk den çok daha üstün

21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 5.87 , 2) KANALD: 5.51 , 3) ATV: 5.43 , 4) STAR: 4.57 , 5) FOX: 3.7

En fazla 3. olur.

Sen demezmisin SBT`de böyleyse TNS`de daha düşüktür diyen
Yalan Dünya artık totalde de güçlendi. Yarın 5 reytingi geçeceğine eminim totalde. Emir ise 4 alır bence en fazla

Yalan Dünya geçen hafta şans eseri 5 aldı diye bu hafta da alacak değil...

Emir 4 alabilir belki...

- - - Ekleme - - -

Emir coştu, yarın ikinci olacağı netleşti...

fikir alıyom herkes bu konuda olduğu için abartmaya gerek yok neyin ne olduğunu iyi bilirim merak etme sen

O vuruldu ama yaralanmadı, kısacık bir sahneydi. Uzun süredir hastane hapishane, yangın falan yok...

önümüzdeki hafta bir vurulma sahnesi olacaktır reytinge çalışırlarsa eğer bir vurulma sahnesinde reyting tavan yapar çünkü öbgz de potansiyel 15 lere rahatlıkla çıkcak seviyede... ama bence olmasın böyle zorlama sahneler, yinede herşeyin reytingle ölçüldüğü günğmüz dizilerinde böyle bir olayda yaşanabilir ..

Yalan Dünya geçen hafta şans eseri 5 aldı diye bu hafta da alacak değil...

Emir 4 alabilir belki...

- - - Ekleme - - -

Emir coştu, yarın ikinci olacağı netleşti...
Bu haksızlığı yapma ama. Şans eseri bir az sert oldu.

Emire gelince daha Yalan Dünyanın anlıklarda geçtiği 6 reytinge ulaşamadı. Sen netleşti dediysen kesin netleşmemiştir

huzur sokagının bu bölümüne dindar bir senarist bulmuşlar kesin
))) ilk defa dini içerikli cümleler görüyorum. ( necip fazıldan aldtılar dışında) sonunda eleştirilieri ciddiye alıp dizideki ki dindarlık eksikliğini kapatmaya karar vermişler
))) bakalım bundan sonra ne olcak.. birde extra özlü söz eklemişler
)))

Anlık da olsa inanılmaz...
Emir(in Yolu'nun 1.lik sevinci çok kısa sürdü. SHow reklama girdi, Emir'in Yolu seyircisi bir anda dağılıverdi. Şu an 3.10 ratingte

Boşluktan izlendiğini söylemiştim.

Yalan Düny bi ara 12lere çıkmış A/B`de

diziden bilalle o at kızı çıkarsalar dizi 15 reytinge ulaşır
)

emirin yolu coştu reklam diziyi çok fazla etkiliyo ya iddaa ediyorum bir hafta bütün diziler reklamsız oynasa reytingler en az 2 fazla olur bazı dizilerde daha da fazla olur dünkü örneği gördük maç varken 3 dilim reklam yok 12-14-15 sırasıyla maç bitince bastılar reklamı 11 e düştü reklamda 14 e çıktı yine reklam 10 a düştü sonra 13 e çıkabildi yani reklam girince seyirce toplamak zor oluyo emirin yolu açıdan çok avantajlı