Eyvallah Aga 5 Puanı bedavaya kaptım diyebilirim.1 soruyu kafadan attım tuttuyakışır aga
Star 3. sıradan listeye girdi, yeni bölümü bekliyormuş herkes...
Emir reklam vermiş, olacak iş değil.
En fazla 3. olur.Emir batmadı, yeni format iyi gidiyor, kanal da reklam vermiyor, Emir ikinci bile olabilir yarın..
yalan olmasın hatırlamıyorum maç vardi sanırım o gün.solcu damat vurulmuştu sanırsam? 1 ay geçti mi üstünden?
salı cuma ve cumartesi izlediğin dizileri bırak.. gerçi bana kalsa perşembe hiç tv ekranına bakma derim ama neyse )
karadayı yetterli izlediğin diziler arasında diğerleri olsada olur olmasada..
En fazla 3. olur.
Sen demezmisin SBT`de böyleyse TNS`de daha düşüktür diyen Yalan Dünya artık totalde de güçlendi. Yarın 5 reytingi geçeceğine eminim totalde. Emir ise 4 alır bence en fazla
Arkadaşlar burası sınav muhabbet alanı değil, forumda kaç tane buna ayrılmış alan var, her aklımıza geleni yazmayalım şu konuya.
Huzur arayı açıyordur şu aralar, Emir de iyi gidiyordur muhtemelen...
O vuruldu ama yaralanmadı, kısacık bir sahneydi. Uzun süredir hastane hapishane, yangın falan yok...
Bu haksızlığı yapma ama. Şans eseri bir az sert oldu.Yalan Dünya geçen hafta şans eseri 5 aldı diye bu hafta da alacak değil...
Emir 4 alabilir belki...
- - - Ekleme - - -
Emir coştu, yarın ikinci olacağı netleşti...
Ve gecenin sürprizi. Emir7in yolu şu an total grubunda 7.09 ratingle birinci sırada. Haftalar sonra bu ilk kez oluyor
Emir(in Yolu'nun 1.lik sevinci çok kısa sürdü. SHow reklama girdi, Emir'in Yolu seyircisi bir anda dağılıverdi. Şu an 3.10 ratingteAnlık da olsa inanılmaz...
huzur sokagının bu bölümüne dindar bir senarist bulmuşlar kesin ))) ilk defa dini içerikli cümleler görüyorum. ( necip fazıldan aldtılar dışında) sonunda eleştirilieri ciddiye alıp dizideki ki dindarlık eksikliğini kapatmaya karar vermişler ))) bakalım bundan sonra ne olcak.. birde extra özlü söz eklemişler )))