9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Kafayı yicektim ya. Emir'in Yolu başladı 5 dk yayınlandı hemen reklama girdi, sonra 15 dakikada bir yayın yaptı varya sinir oldum sonra düzelttiler...

sanırım yeni sensristler huzur sokagına yaramış gözüküyor. am seyirciyi biraz salak yerine koyuyorlar nereye kadar gider bilmiyorum

koçan 5 reytinglere inince nerdeydin beyazsoy son kısımda rakibi yoktu zaten ordan arttırsa neye yarar
)

arada bir dilayı izle eminim seveceksin tam senlik
)

bol bol türkü eşliğinde bakışma sahneleri var

Yok cidden, intahar etmis haberi var seZen aksu'fan sayfasinda yaziyodu.. Digru mu gercekmi bilemiyorum ttabi

Büyük haber sitelerinde yazıyorsa doğru olabilir, yazmıyorsa yalandır...

Neyse yalandır o, niye öyle bir şey yapsın ki ?

Konu dışını bitirelim...

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.12 , 2) ATV: 5.75 , 3) SHOW: 3.57 , 4) STV: 3.28 , 5) STAR: 2.41

Kayip sehir ucuyo

kayıp şehirde malum sahne olmuş köpükler içinde banyo sahnesi olmuş
))) bu sahne için bekleyenlere yazaık olmuş
))))))

Kanal d harika gitmiş atv reklamdan dolayı düşmüş showda ne var acaba

6+6 sık reklamda 3'lerde gezerdi. Reklamsız gitmesine rağmen 7 almış...

Birazdan reklamlı halini göreceğiz...

Reklamlı da reklamsız da düşecek dediğin bu dizi düşmüyor endgame
Ayrıca reklamsız 7 almış diyorsun, 10 mu bekliyordun?

Voov Fear Factor süper oranlar almış. Yeni bölümleri çekilse fena olmaz.

STV'de Davetsiz Misafir
total grubunda ilk üçte.
4.49 ratingle izleniyor.
Helal olsun

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.12 , 2) ATV: 5.75 , 3) SHOW: 3.57 , 4) STV: 3.28 , 5) STAR: 2.41

Kayip sehir ucuyo

anlıklarda ab grubunu görebilseydik keşke behzatın gerçek yeri burdan anlaşılmıyor totoş koçanlara köpüklenenlere çalışıyor
)

45 dakka reklamsız gitmiş, 7 değil 10 olmalıydı elbette, Yalan Dünya sık reklama rağmen A/B'de 10'un üstüne çıktı bugün kurda göre...

Kayıp şehir artık sık sık reklama girecek, durumuna bakacağız. İlk dilimde 4 dakika reklam var sonda, asıl ikinci dilimde reklamın etkisi görülür...

- - - Ekleme - - -

45 dakka reklamsız gitmiş, 7 değil 10 olmalıydı elbette, Yalan Dünya sık reklama rağmen A/B'de 10'un üstüne çıktı bugün kurda göre...

Kayıp şehir artık sık sık reklama girecek, durumuna bakacağız. İlk dilimde 4 dakika reklam var sonda, asıl ikinci dilimde reklamın etkisi görülür...