Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

  • Diğer (Lütfen belirtiniz)

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    19

STAR

Favori Üye
Katılım
17 Temmuz 2016
Mesajlar
5,483
Reaksiyon puanı
5,887
Puanı
610
Cam Tavanlar , izlemedim ama fragmanlardan ilgi çekeceğini düşünmüştüm , ilk bölüme göre beklediğimin altında almış ama Kuruluş sezon finali yaptıktan sonra asıl reytinginin ortaya çıkacağını düşünüyorum.

Sen Çap Kapımı , ara vermesine rağmen ve de 2 lere düşmüşken iyi bir yükseliş yaşamış. Yaz boyu bu reytinglerde dolaşır. Zaten 10 bölüm kalmış

Atv dizilerini neden bu kadar geç sezon finali yapıyor .🤔
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Cam Tavanlar beklediğimden düşük açılış yapmış, cuma yayınlansaydı keşke diyorum. Geçen yazın en çok ilgi gören dizisi, artı olarak sezon boyu kanalın gününü de kurtaran dizisi olunca risk alınmış oldu. Bol tekrarla birlikte yükseliş yaşar diye düşünüyorum, bakalım ne yapacak?

Sen Çal Kapımı güzel açılış yapmış, +5 oranlara çıkacaktır diye tahmin ediyorum. Yaz boyu kanalı güldürecek oranlar alır.

ATV yapımları epey geç sezona ara veriyor, bence ATV yıllardır sürdürdüğü ay birinciliğini vermek istemiyor. Yeni dizileri de ekranlara çıkmadı henüz. O nedenle ay sonuna kadar yapımları devam ettirip Temmuz’la birlikte yaz yapımlarıyla zirve hakimiyetini sürdürmek isteyecektir.
 

offensive

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
19 Ağustos 2017
Mesajlar
3,802
Reaksiyon puanı
2,998
Puanı
310
CT'nın fragmanları çok kötüydü, hele hatice aslan'ın konuştuğu bi fragman vardı o fragman tamamen rezaletti, yaz dizileri çok kötü oluyor maalesef...
Sçk'ya 2 aylık ara bi tık iyi gelmiş, zaten ağustos sonu bitiyor.

Bu arada geçen gün yazamadım unutmuşum; AT tahminimden daha iyi başlamış hele ki Çukur'un finali varken...
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Meriç Acemi dizisi diye umutlanmıştım ama Cam Tavanlar bekleneni verememiş. UTC'de ettiğimiz ahlar sonunda çıkıyor mu acaba. :A Dün akşam Twitter'da sıkıcı olduğuna dair bazı yorumlar görmüştüm belli ki insanlar yazın ağır aksak giden şeyler izlemek istemiyor. Bir de afişti, röpörtajdı vs. derken ambalaja (yani reklama) o kadar yatırım yaptılar ki aslında işin içerik olarak aman aman olmadığını belli eden detaylar bunlar. Malum son dönemde tutan dizilere bakınca hep sessiz sedasız gelen ve reklamlarıyla değil içeriğiyle kendinden bahsettiren işler olduğunu görüyoruz. Yine de bol tekrarla yükselecektir diye düşünüyorum konuşmak için bayağı erken.

SÇK'nın 40. bölümde yeni diziden daha yüksek alması ilginç sahiden. Belli ki ara verince insanlar biraz özlemiş ama geçen yaz çıkardığı performansa ulaşması imkansız. Zaten 10 bölüm kaldı ama 1 reyting de alsa FOX abisi bitirmeyeceği için sıkıntı yok. :A

Kuruluş Osman birkaç hafta önceki performansından uzakta. Onun yanı sıra Kırmızı Oda, Arka Sokaklar, BZÇ, EDHO, Kardeşlerim gibi dram işlerinin sırf yüksek reyting alıyor diye haziranda da devam ettirilme ısrarını anlamıyorum bunun yüzünden neredeyse hepsi eski reytinglerinden uzaklaşmaya başladı.
 

ozmoturk

Favori Üye
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
4,941
Reaksiyon puanı
3,084
Puanı
410
Sen Çal Kapımı araya ve 5 yıl atlamaya rağmen iyi başlamış, Cam Tavanlar sürpriz bir çıkış yapmazsa bu oranlarla gider.
 

baron

Favori Üye
Katılım
24 Aralık 2020
Mesajlar
4,908
Reaksiyon puanı
4,432
Puanı
409
Kırmızı Oda, Arka Sokaklar, BZÇ, EDHO, Kardeşlerim gibi dram işlerinin sırf yüksek reyting alıyor diye haziranda da devam ettirilme ısrarını anlamıyorum bunun yüzünden neredeyse hepsi eski reytinglerinden uzaklaşmaya başladı.
Diğerleri bilmiyorum ama EDHO maçlar yüzünden çok fazla ara verdi,bence bu yüzden devam ettirildi ,Kuruluş da geçen sezon pandemi yüzünden sadece 27 bölüm sürdü yani atv o kadar para verdi transfer etmek için ve 27 bölüm yeterli değil ,bir de burda imzaladıkları sezonluk bölüm sayısı de önemli,kanallar en az 30+ bölüm istiyor bir sezon için eğer o dizi yüksek reyting alıyorsa.