9 Haziran 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

aa serdar akarmı olacak yönetmen süper ya sevindim valla bu arada
bencede dizi yayından kalkmaz
Geçen yılda aynı faciayı arka sokaklar yaşadı kanal d final kararı verdi ama ardından aydın doğan müdahale etti ve pelini kovdu kanal d den aydın doğan
Pelin olsaydı acımazdı Arka sokaklar ve küçük ağaya acımadı

Barış tünay dener artık

aa serdar akarmı olacak yönetmen süper ya sevindim valla bu arada
bencede dizi yayından kalkmaz
Evet..kendisi açıklama yaptı..yeni sezonda yönetmen koltuğuna oturucak..belkide senaristde ola bilir.yani hem yönetmen.hem de senarist ola bilir...

Geçen yılda aynı faciayı arka sokaklar yaşadı kanal d final kararı verdi ama ardından aydın doğan müdahale etti ve pelini kovdu kanal d den aydın doğan
Pelin olsaydı acımazdı Arka sokaklar ve küçük ağaya acımadı

Barış tünay dener artık
Zaten Vadinin kanal d de son sezonuydu bu..yeni sezonda ya ATV ya da Star Tv..büyük ihtimal ATV...

Evet..kendisi açıklama yaptı..yeni sezonda yönetmen koltuğuna oturucak..belkide senaristde ola bilir.yani hem yönetmen.hem de senarist ola bilir...

Zaten Vadinin kanal d de son sezonuydu bu..yeni sezonda ya ATV ya da Star Tv..büyük ihtimal ATV...
serdar akar nerde açıklama yapmış?

Vadi Nihat Hatipoğlu'nu geçmiş :D normalde 5.5 den aşağı düşmeyen hoca vadinin özetinden vurgun yemiş bende normalde 8-9 arası full nihat hoca izlerdim ama vadi özeti izledim dün :D
ramazana göre iyi oran aslında

serdar akar nerde açıklama yapmış?

Vadi Nihat Hatipoğlu'nu geçmiş :D normalde 5.5 den aşağı düşmeyen hoca vadinin özetinden vurgun yemiş bende normalde 8-9 arası full nihat hoca izlerdim ama vadi özeti izledim dün :D
ramazana göre iyi oran aslında
Kardeşim 46:Yok Olanın resmi sayfasına gir orda yazılı açıklama var..

@Çiğdem- kız zeynep fehmi ile yemeğe çıkıyor sen polatla aşk yaşayacak diyorsun:F
dün dizide fehmi ile evleneceğim dedi

fehmininde ölmesi gerekir yusufta polatın yanına sıvısıcak bu sayede mutlu mesut aile tablosu polat zeynep küçük yusuf :F

Yusuf suya düştü ne olacak bakalım yeni sezonda kız bırakma bak şu diziye bee:D

@Çiğdem- kız zeynep fehmi ile yemeğe çıkıyor sen polatla aşk yaşayacak diyorsun:F
dün dizide fehmi ile evleneceğim dedi

Yusuf suya düştü ne olacak bakalım yeni sezonda kız bırakma bak şu diziye bee:D
ayy boğulur inş diyecem ama öyle bir ihtimal yok malesef onun muşmula suratını ben bir sezon daha çekemem :F