20:00'da reklama girdi 20:15 gibi reklamdan döndü 21:45'te falan reklama girdi. Ben de maça geçtim.Küçük Ağa reklam mı @Bully ?
20:00'da reklama girdi 20:15 gibi reklamdan döndü 21:45'te falan reklama girdi. Ben de maça geçtim.Küçük Ağa reklam mı @Bully ?
Çekiyor mu sende20:00'da reklama girdi 20:15 gibi reklamdan döndü 21:45'te falan reklama girdi. Ben de maça geçtim.![]()
Şifre mi bende gayet de çekiyor.Çekiyor mu sende
Şifre koymuş kanal ya![]()
Teledünya'da yok sanırım, ben izliyorum şuanMaç kimsede çekmiyor nasıl iyi gidecek ?
Şifre koymuşlar.
showda uymuş şifrelemeye ama Küçük ağa güldürüyorMaç kimsede çekmiyor nasıl iyi gidecek ?
Şifre koymuşlar.
Küçük Ağa kaçıncı olur ve oranları nasıl olur sence?Reytingler Bu aksam bir garib Ara Kacak ucuyor ara kucuk aga Mac geldi Bakalim Reytingler ne olcak
Maç kimsede çekmiyor , şifre koymuşReytingler Bu aksam bir garib Ara Kacak ucuyor ara kucuk aga Mac geldi Bakalim Reytingler ne olcak
Samanyolu nasıl gidiyor bu akşam?Reytingler Bu aksam bir garib Ara Kacak ucuyor ara kucuk aga Mac geldi Bakalim Reytingler ne olcak
Ben canlı anlatım yapayım bari.Bendede çekmiyor![]()
Show gibi bir kanaldan ne beklersin ki işte yapacakları iş anca o kadar olurBen canlı anlatım yapayım bari.![]()
Yayın geldimaç şifreli olduğu halde yarın zirvede olursa şaşırmam