9 Eylül 2014 Salı Reyting Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
9 Eylül Salı gününün reyting yorumlarını bu konudan yapabilirsiniz.
Bu konuya yazılan mesajlar mesaj sayısınıza etki etmeyecektir.
Keyifli bir akşam dileriz...

9 Eylül Salı gününün reyting yorumlarını bu konudan yapabilirsiniz.
Bu konuya yazılan mesajlar mesaj sayısınıza etki etmeyecektir.
Keyifli bir akşam dileriz...
küçük ağanın 2.sezon yorum konusunu açacakmısın bence sende seyret çok komik olacak

[HASHTAG]#kucukaga[/HASHTAG] jenerik özlemişim. :bhr:

Reklam. :( Kanal D diziye nasıl da güveniyor başta verdi reklamı. :F

Umarim Kacak yeni sezonda da basarisini surdurur, O Ses'in yeni bolumu baslayana kadar bakarim.

Sanmıyorum. Bence bölüm 10 gibi biter sonra da tekrarı verilebilir bir kez daha olmuştu böyle bu sezon.
ben diyorum ki kanal d abartır kesin Starla felan yarışmak için bu yöntemi uyguluyabilir geçmiş olsun beyaza burdan yani medcezirle star hangi yöntemi uyguladısa kanal d de aynısını uygular

Emanet ucuor Arkasindan Guldur Guldur Var Suan Guldur guldur Reytingleri aldi basina ucuyor buyuk Basari

Emanet ucuor Arkasindan Guldur Guldur Var Suan Guldur guldur Reytingleri aldi basina ucuyor buyuk Basari
FOX, Emanet'i 19:45'de özetsiz başlatarak büyük akıllılık etti. Bu dizi yarın üç grupta da çok yükselecek bence. Çünkü her şeyiyle müthiş bir dizi. Çok heyecanlı bir kere. :Z Oyunculuklar desen hepsi başarılı.. :A

FOX, Emanet'i 19:45'de özetsiz başlatarak büyük akıllılık etti. Bu dizi yarın üç grupta da çok yükselecek bence. Çünkü her şeyiyle müthiş bir dizi. Çok heyecanlı bir kere. :Z Oyunculuklar desen hepsi başarılı.. :A
Evet Bencede Emanet Suan Zirvede Arkasinda Guldur Guldur var

Evet Bencede Emanet Suan Zirvede Arkasinda Guldur Guldur var
Küçük ağa nerelerde

Yuhhh derim baska bisey demem Guldur Guldur Bugun Ne var ki Suan 1ci İzleniyor Emanet arkasindan geliyor 3cu Kucuk Aga Var Show tv Guldur gulduru hep yayinlasin Valla

Guldur Guldur kısacık Suresi ile Reytingleri Alt Ust etti Valla Cok Buyuk Basarı Futbol Maca Dogru basladi

Son düzenleme:
Yuhhh derim baska bisey demem Guldur Guldur Bugun Ne var ki Suan 1ci İzleniyor Emanet arkasindan geliyor 3cu Kucuk Aga Var Show tv Guldur gulduru hep yayinlasin Valla

Guldur Guldur kısacık Suresi ile Reytingleri Alt Ust etti Valla Cok Buyuk Basarı Futbol Maca Dogru basladi
nerden biliyosun?

emaneti izledim 2.bölümde açıldı dizi umarım iyi oranlar alır

Maç kimsede çekmiyor nasıl iyi gidecek ?
Şifre koymuşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,651
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919