küçük ağanın 2.sezon yorum konusunu açacakmısın bence sende seyret çok komik olacak9 Eylül Salı gününün reyting yorumlarını bu konudan yapabilirsiniz.
Bu konuya yazılan mesajlar mesaj sayısınıza etki etmeyecektir.
Keyifli bir akşam dileriz...
Yakında tüm dizilerin konuları açılacak pompy şimdilik o konuyla idare etsen iyi olur.küçük ağanın 2.sezon yorum konusunu açacakmısın bence sende seyret çok komik olacak
ben buna dakika 1 gol 1 derim[HASHTAG]#kucukaga[/HASHTAG] jenerik özlemişim.
Reklam.Kanal D diziye nasıl da güveniyor başta verdi reklamı.
Ama özetsiz girecek güzel olacak bu maça kadar süpürür reytingleri Küçük Ağa'm.ben buna dakika 1 gol 1 derim
galiba bölüm 3 saat sürecekAma özetsiz girecek güzel olacak bu maça kadar süpürür reytingleri Küçük Ağa'm.
Sanmıyorum. Bence bölüm 10 gibi biter sonra da tekrarı verilebilir bir kez daha olmuştu böyle bu sezon.galiba bölüm 3 saat sürecek
ben diyorum ki kanal d abartır kesin Starla felan yarışmak için bu yöntemi uyguluyabilir geçmiş olsun beyaza burdan yani medcezirle star hangi yöntemi uyguladısa kanal d de aynısını uygularSanmıyorum. Bence bölüm 10 gibi biter sonra da tekrarı verilebilir bir kez daha olmuştu böyle bu sezon.
FOX, Emanet'i 19:45'de özetsiz başlatarak büyük akıllılık etti. Bu dizi yarın üç grupta da çok yükselecek bence. Çünkü her şeyiyle müthiş bir dizi. Çok heyecanlı bir kere.Emanet ucuor Arkasindan Guldur Guldur Var Suan Guldur guldur Reytingleri aldi basina ucuyor buyuk Basari
Küçük ağa nerelerdeFOX, Emanet'i 19:45'de özetsiz başlatarak büyük akıllılık etti. Bu dizi yarın üç grupta da çok yükselecek bence. Çünkü her şeyiyle müthiş bir dizi. Çok heyecanlı bir kere.Oyunculuklar desen hepsi başarılı..
Evet Bencede Emanet Suan Zirvede Arkasinda Guldur Guldur var
nerden biliyosun?Yuhhh derim baska bisey demem Guldur Guldur Bugun Ne var ki Suan 1ci İzleniyor Emanet arkasindan geliyor 3cu Kucuk Aga Var Show tv Guldur gulduru hep yayinlasin Valla
Guldur Guldur kısacık Suresi ile Reytingleri Alt Ust etti Valla Cok Buyuk Basarı Futbol Maca Dogru basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?