Devamlı takip edilecek bir dizi değil zaten , bakıyorum öyle bendeBen bir türlü sevemedim
Devamlı takip edilecek bir dizi değil zaten , bakıyorum öyle bendeBen bir türlü sevemedim
Emanete Dön derimDevamlı takip edilecek bir dizi değil zaten , bakıyorum öyle bende
evet öyle sihirli annemi bile bitirdilerDeniz Yıldızı'na Star TV pek fazla dayanmaz bence. Reytingleri çok kötü..
Ya Umut sen geçen sezon Küçük Ağa'yı destekleyen mesajlar yazmıyor muydun niye döndün şimdiMaç iyi gitmiş. Keşke skorda iyi olsaydı.
Küçük Ağa Totalin dibi olmuş.Dizinin düşüşüde can yakıcı olmalı.
Emanet ne yapıp etmiş yıkmış ortalığı. Geçen haftaya göre büyük artış yaşamış hemde rakipelrin gelmesine rağmen.Dizinin tutmasını baya istiyordum. İkinci Karagül olabilirde belki.Fox Salı gününüde kurtardı. Günahkar ile Pazartesi'yide kurtarsa tamam olacak.
Kaçak şaşırtıcı bir şekilde vasat gitmiş. Dizi 3 reytingde. Yazık olacak kadroya.
Dün semre ne diyordu güldür güldür 1. emanet ikinci küçük ağa 3Ya Umut sen geçen sezon Küçük Ağa'yı destekleyen mesajlar yazmıyor muydun niye döndün şimdi
FOX'a sempatim var demiştin ama bu sempatin fanlığa dönüşmüş artık kanala yayın akışı yapıyor 😱
Emanet de amma yıkmış geçmiş ortalığı.
İçinden geçenleri söylemiş işte ben demedim mi sana inanma diye inanıyon sen de hemen.Dün semre ne diyordu güldür güldür 1. emanet ikinci küçük ağa 3
Olabilir doğruluk payı varİçinden geçenleri söylemiş işte ben demedim mi sana inanma diye inanıyon sen de hemen.
sen gitv 9 eylüle özel bölüm yap ardından kanal d den darbe yeYa Umut sen geçen sezon Küçük Ağa'yı destekleyen mesajlar yazmıyor muydun niye döndün şimdi
FOX'a sempatim var demiştin ama bu sempatin fanlığa dönüşmüş artık kanala yayın akışı yapıyor 😱
Naptı ki Kanal Dsen gitv 9 eylüle özel bölüm yap ardından kanal d den darbe ye
küçük ağa 9 eylüle özel bölüm yaptı cezasını Arka sokaklar çekti yine yandaşlığa dönüyor kanal d hemen Arka sokakların tekrarını kaldırdıNaptı ki Kanal D
Ya Umut sen geçen sezon Küçük Ağa'yı destekleyen mesajlar yazmıyor muydun niye döndün şimdi
Yok zoruma gitmedi de Küçük Ağa hakkında neden fikir değiştirdiğini merak ettim sadece.Zoruna mı gitti afedersin.
Buğra yok yaa eksikliğini bu yönden hissettirmemeye ve birazda antreman yapmaya çalışıyorum.Fox bu sezon çok iyi olacak.
Bu arada geçen hafta rakipsiz aldığı reytibgleri bu hafta rakip olduğu halde arttırmış.Yani yıkmış.
Yok zoruma gitmedi de Küçük Ağa hakkında neden fikir değiştirdiğini merak ettim sadece.
Emanet yükselebilir bence de. FOX Karagül, Kiraz Mevsimi ve Emanet'ten istediğini alır ama başka bir dizi tutturamaz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?