9 Eylül 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Deniz Yıldızı'na Star TV pek fazla dayanmaz bence. Reytingleri çok kötü.. :) :)

Küçük Ağa iyi oranlarla başlamış tebrikler.

Emanet daha da yükseltebilir oranlarını.

Kaçak düşük gitmiş ama ondan da 3,5 - 4 reyting aralığında bir şeyler bekliyorum.

küçük ağa çok iyi başlamış, hem eylül'ün ilk haftası hem 22.20 de bitmiş hem de maç vardı. :d 3 haftaya 10'u görür. :d

kaçak kelimenin anlamıyla rezalet. :F

emanet tekrarın başarısına rağmen daha iyi olabilirdi..

seksenler hala ab'de direniyor..

Maç iyi gitmiş. Keşke skorda iyi olsaydı.

Küçük Ağa Totalin dibi olmuş.:F Dizinin düşüşüde can yakıcı olmalı.:A

Emanet ne yapıp etmiş yıkmış ortalığı. Geçen haftaya göre büyük artış yaşamış hemde rakipelrin gelmesine rağmen.:Z Dizinin tutmasını baya istiyordum. İkinci Karagül olabilirde belki.:A Fox Salı gününüde kurtardı. Günahkar ile Pazartesi'yide kurtarsa tamam olacak.:A

Kaçak şaşırtıcı bir şekilde vasat gitmiş. Dizi 3 reytingde. Yazık olacak kadroya.
Ya Umut sen geçen sezon Küçük Ağa'yı destekleyen mesajlar yazmıyor muydun niye döndün şimdi :T:

FOX'a sempatim var demiştin ama bu sempatin fanlığa dönüşmüş artık kanala yayın akışı yapıyor 😱

Emanet de amma yıkmış geçmiş ortalığı. :F

Ya Umut sen geçen sezon Küçük Ağa'yı destekleyen mesajlar yazmıyor muydun niye döndün şimdi :T:

FOX'a sempatim var demiştin ama bu sempatin fanlığa dönüşmüş artık kanala yayın akışı yapıyor 😱

Dün semre ne diyordu güldür güldür 1. emanet ikinci küçük ağa 3 :F

sen gitv 9 eylüle özel bölüm yap ardından kanal d den darbe ye

Zoruna mı gitti afedersin.:A

Buğra yok yaa eksikliğini bu yönden hissettirmemeye ve birazda antreman yapmaya çalışıyorum.:A Fox bu sezon çok iyi olacak.:Z

Bu arada geçen hafta rakipsiz aldığı reytibgleri bu hafta rakip olduğu halde arttırmış.:A Yani yıkmış.:Z

Zoruna mı gitti afedersin.:A

Buğra yok yaa eksikliğini bu yönden hissettirmemeye ve birazda antreman yapmaya çalışıyorum.:A Fox bu sezon çok iyi olacak.:Z

Bu arada geçen hafta rakipsiz aldığı reytibgleri bu hafta rakip olduğu halde arttırmış.:A Yani yıkmış.:Z
Yok zoruma gitmedi de Küçük Ağa hakkında neden fikir değiştirdiğini merak ettim sadece. :)

Emanet yükselebilir bence de. FOX Karagül, Kiraz Mevsimi ve Emanet'ten istediğini alır ama başka bir dizi tutturamaz gibi. :)

Yok zoruma gitmedi de Küçük Ağa hakkında neden fikir değiştirdiğini merak ettim sadece. :)

Emanet yükselebilir bence de. FOX Karagül, Kiraz Mevsimi ve Emanet'ten istediğini alır ama başka bir dizi tutturamaz gibi. :)

O hayat benim var, Günahkar'da iyi gider bence.:Z

Küçük Ağa ile ilgili fikrim kaçak'ın karşısında iyi gittiği için o yöndeydi ama Fox'um iyi bir dizi koydu Küçük Ağa'da gitti.:A Yani Köprüyü geçene kadardı.:A