9 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

karadayı tahmini iyi tutmuş fena tahmin yapmışım kendimi tebrik ediyorum :D
totel 8.6
ab 9.8 demiştim :)

Zalım torrentciler yüzünden akşama anca izleyeceğim Karadayı'yı :(

Karadayı beklediğim gibi başlamış.

Atv'nin başarılı dizisi ''Karadayı'' yeni sezona yine iddialı bir şekilde başlayıp iki grupta da oldukça yüksek oranlar aldı.

Benim Hala Umudum Var, Karadayı'nın gelişiyle iki grupta da elde ettiği zirveyi kaybetti ve oranlarında da özellikle Ab grubunda düşüş yaşadı. Dizinin bu sezon işi gerçekten zor görünüyor.

Bebek İşi total grubunda başarılı giderken, daha önce başarılı olduğu Ab grubunda iyice düşüş yaşamaya başladı.

Geçen hafta düşük oranlarla yayın hayatına başlayan Görüş Günü Kadınları bu hafta daha da düşerek büyük hayal kırıklığı yarattı. Dizinin başka günde yayınlanması daha hayırlı görünüyor.

Trt'nin sevilen dizilerinden Beni Böyle Sev bu hafta iki grupta da büyük artış yaşayarak güzel sonuçlar elde etti. Dizi özellikle Ab grubunda bu hafta atağa kalktı.

Yeni saatinde ekrana gelen Güzel Çirkin büyük şok yaşayarak iki grupta da feci şekilde düştü. Dizinin sonu yakın görünüyor.

Ani kararla sezon finali yapan Ben Bilmem Eşim Bilir ortalama reytinglerle finalini yaptı.

Ve son olarak yeniden başlayan Çocuklar Duymasın iki grupta da oldukça düşüş yaşadı. Dizi bu reytinglerle bakalım ne kadar daha devam edebilecek ?

Dün akşam Görüş kadınları günü'nü izliyordum bir baktım reytingler düşük hala diziyi bıraktım belki sinirim geçince 2. bölümü netten izlerim.:)

Reytinglerde Karadayı beklendiği gibi zirveyi almış.Özetide çok iyi gitmiş neredeyse özetiyle beraber ilk ikiyi iki gruptada kapatacakmış.Reytingleri Eylül ayı ortalamasının üstünde olsada ve iyi reytingler almış olsada hafif bir düşüş yaşmış.:)

Ben bilmem eşim bilir Kanalını Güzel Çirkin'den daha iyi idare etmiş ve gün değişikliği ve sezon finali bölümü olması ile yarışma iyi gitmiş.:)

Güzel Çirkin yeni saatindede kötü giderek Ekim'i görme ihtimalini ortadan kaldırmış.Bu başarısızlıkla dizi final yoluna girdi.:)

Bebek işi erkene alındı ama tekrarları yeni bölümü geçti buradanda anlamamız gereken özet verilip yeni bölümü biraz daha ileriki saatler başlatılması.:)Dizi Nurgül yeşilçay için düşük reyting alıyor olsada Show için çok başarılı durumda.Dizi için şuanlık son yok gibi.:)

Çocuklar Duymasın yeni bölümleriyle fox için ideal reyting alıyor.Dizi eski reytinglerinde uzak ama Fox'u memnun edecek kadar iyi durumda.:)Geçen haftaya göre biraz düşmüş şuan merak edilen düşüşün devam edip etmeyeceği.:)

Benim Hala umudum var tahmin edildiği gibi düşmüş.Dizi bu düşüşünü Ab'de çok yüksek derecede hissettirsede Totalde 5 reytinge yaklaşarak pek hissettirmemiş.Dizi için hala umut var.:)

Fatih Portakal ile Fox ana haber geçen haftanın sonlarında hafif bir atağa kalmıştı ancak Pazartesi'nin sahibi geri döndüğünde her program gibi oda muhtemel düşüten kaçamamış ve Fox yeni yayın akışı yanlışının faturasını Her programda olduğu gibi Haber bültenlerindede düşük reyting ile ödemiş.:)

Unutma beni Koca Kafalar ve Müge anlı İki dünya arasında iyi sıralara yerleşmişler.:)
Deniz Yıldızı ise Cuma günkü atağının devamını getirememiş.:)Dizi geçen sezonki gibi orta kara gitmeye devam ediyor.:)

Sosyal medyada sesi yüksek olan beni Böyle sev ise reytinglerdede sesini yükseltmiş.Başarısını kutluyorum.:)

Konuşmak bile İstemediğim Görüş günü kadınları ise bu hafta dahada düşmüş.Diziden Yer gök aşk atağı bekliyordum çünkü 1. bölümü iyi oyuncularla harika olmuştu.Ama beklediğimiz olmadı.Dizi güzel olmasına rağmen yanlış strateji kurbanı.Fox umarım diziye Gün değişikliği şansı tanır.Boş günü yok ama bu güzel dizi için bir çare bulmalı.:(
Dizi ağır dram ve ev kadınlarını çekebilecek bir dizi.Ve malesef ama 23'te o kadınlar bu diziyi izlemez.:(

Göze en çok batan ve en çok tebrik hakeden programa yani Hey canlıya gelecek olursak çok iyi başlangıç yapmış.:)

Başarılı olan Tüm yapımları Tebrik ederim.😀

Karadayı'm harika oranlar almış. Iyi bir başlangıç. Haftalar geçtikce daha da iyi oranlar alacaktır ve geçen sezon oranlarını yakalayacaktır.

Beni Böyle Sev, AB'deki performansı ile göz doldurmuş. Bu sevilen diziyi ikinci sırada görmek çok güzel.

Benim Hala Umudum Var Tüm Kişiler sosyo ekonomik grubunda ikinci olarak iyi bir sıralama yakalamış. Bakalım önümüzdeki hafta O Ses Türkiye'nin başlaması ile ne kadar etkilenecek.

Kanal D'nin polisiye dizisi Güzel Çirkin Tüm Kişiler'de 2 reyting alarak iyi oranlar almamış. Dizinin gidişatı pek iyi sayılmaz. Umarım bu güzel diziyi Kanal D harcamaz.

Fox TV'nin dizileri pazartesi günü iyi oranlar alamamış. Yeni başlayan Görüş Günü Kadınları ise neredeyse fiyasko denilecek düzeyde. Çocuklar Duymasın Atv'de yayınlandığı zamanlarda aldığı oranlardan çok uzak. Show TV'nin Bebek Işi dizisi ise 3 reyting ile ortalamanın altında bir seviyede.

Samanyolu TV'de yayınlanan Iki Dünya Arasında ise oldukça iyi oranlar almış Tüm Kisiler'de. Bakalım bu oranları sürdürebilecek mi.

aga sende sorun mu var ya gir internete izle çık uğraştığın şeylere bak :D

Ggk tutmayacağı 5 km oteden belli bi diziydi. Anlayamiyorum bu yapiimcilari arkadas kac yildir bu sektordesin tutmus tutmams bir suru dizi yapmissin boyle bi konunun boyle bi senaryonun is yapmayacagini nasil anlamassin

Bebek isi pt1 dizisi degil 23:30 da falan yayinlansa cok iyi olur. Karadayi ve heycanli iyi baslamis zaten magazin showda izlenir o neymis ki oyle magazin 90 faalaann :D

karadayı iyi başlamış bakalım oranalrı koruyabilecek mi diğer rakipleri gelince :D
bbs ab de iyi gitmiş ama kesinlikle düşecektir
çd 2.5 un altına düştüğü an tehlikeye girer güzelim diziyi başltan başlata başlata bitirdiler
bhuv star için her koşulda iyi gidecektir
bebek işi neden ab de daha düşük anlaması zor (b)
unutma beni zamanla yükselecektir yine ilkay ın yeni partneri olmamış bence @xBUGRAx
esra erol fox a geçerek hata etti bakalım toparlanack mı

arastırma yapan arkadaslara tesekkür ediyorum

haftaya merakla bekliyorum

aimg_cdn.startv.com.tr_CarouselBackground_980x400_483.jpg_c93f6bb876bdb1e9658b5d6630d867e3.jpg

şov baslıyor ♥

Ekli dosyalar

• aimg_cdn.startv.com.tr_CarouselBackground_980x400_483.jpg_c93f6bb876bdb1e9658b5d6630d867e3.jpg
    aimg_cdn.startv.com.tr_CarouselBackground_980x400_483.jpg_c93f6bb876bdb1e9658b5d6630d867e3.jpg
    102.6 KB · Hit: 257

Forum İstatistikleri

Konular
176,272
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak