9 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Aşk hayatın gerçeğidir. İnkar mı etsinler? Şu an olaylar öyle bir yerde ki, Feride ile duygusal anlar ister istemez yaşanmalı Zaten aksiyon sahneleri de bolca. Ne yapsın Kenan her dakika birisini mi pataklasın? :D
yav bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlayıp durma aşk hayatın gerçeğiymiş ne alaka sıkıyo adamı açık ve net sıkıyo aha da reytingler aşk azalsa yükselir millet sıkıcı sahne istemez hele kenan gibi bi adam aksiyona girerse tavan yapar
her dakka birini tokatlasın demiyoruz ona uygun senaryolar çok rahat yazılabilir

Heycanlı beklediğinden iyi başlamış bakalım TNS'de nasıl oranlar alacak.

yav bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlayıp durma aşk hayatın gerçeğiymiş ne alaka sıkıyo adamı açık ve net sıkıyo aha da reytingler aşk azalsa yükselir millet sıkıcı sahne istemez hele kenan gibi bi adam aksiyona girerse tavan yapar
her dakka birini tokatlasın demiyoruz ona uygun senaryolar çok rahat yazılabilir
Ok.

Üzülerek söylüyorum Görüş Günü Kadınları'nın akıbeti geçen sezondan Esir Şehrin Gözyaşları gibi olacak herhalde.. :T
Ben tekrarını izlemiştim aslında iyi bir diziydi bana kalırsa ama çekimleri bana karanlık geldi oyuncu kadrosu çok iyi TNS'de daha iyi oranlar alır inşallah.

arkadaşım madem ok diyecen en baştan benden alıntı yapma bişey diyon sonra cevap veriyoz ok ok :D ok nedir ne oku :D
Ben sana normal şekilde cevap veriyorum, senin yazdığın mesajda hitap biçimine baksana bir. Bu mesaja ok`den başka bir şey düşmüyor kusura bakma.

Ben sana normal şekilde cevap veriyorum, senin yazdığın mesajda hitap biçimine baksana bir. Bu mesaja ok`den başka bir şey düşmüyor kusura bakma.
çünkü bana aynı şeyleri tekrarlayıp duruyosun hitap bu işine geliyosa herkese hakettiği gibi hitap ederim

Forum İstatistikleri

Konular
176,272
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak