9 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

23:30 - 23:45 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 4.54 2) FOX: 2.77 3) SMNYL TV: 2.75 4) SHOW: 2.71 5) KANALD: 2.57

Karadayı'm son anlık "reklamıyla" bile zirvede:X

Karadayı güzel bir başlangıç yapmış eşim bilir umduğumdan iyi gitmiş.

karadayı ilerki haftalarda daha da yükselecektir ama şu dizideki potansiyeli daha doğrusu kenan daki potansiyeli kullanamayan senaristler olduğu sürece reytingler sabit 10-11 üstü zor olacak gibi yav o kadar aşk sahnesi yazıyolar ki inanın irazcık kenana aksiyon yazsalar bu dizi anında uçar ama aşk sahneleri her zaman frenliyo diziyide reytingleri beni de zaman zaman sıkıyo uzun aşk sahneleri açıkçası

Karadayı süper gitmiş seneye ben de başlıyacam netten.

Güneşi Beklerken daha mı çok alıyordu anlıklarda? 😕

karadayı ilerki haftalarda daha da yükselecektir ama şu dizideki potansiyeli daha doğrusu kenan daki potansiyeli kullanamayan senaristler olduğu sürece reytingler sabit 10-11 üstü zor olacak gibi yav o kadar aşk sahnesi yazıyolar ki inanın irazcık kenana aksiyon yazsalar bu dizi anında uçar ama aşk sahneleri her zaman frenliyo diziyide reytingleri beni de zaman zaman sıkıyo uzun aşk sahneleri açıkçası
Aşk hayatın gerçeğidir. İnkar mı etsinler? Şu an olaylar öyle bir yerde ki, Feride ile duygusal anlar ister istemez yaşanmalı Zaten aksiyon sahneleri de bolca. Ne yapsın Kenan her dakika birisini mi pataklasın? :D

Haftaya olan bölümde Mahir potansiyelini Necdet üzerinde deniyor yumruk şow yapıyor:kiki:

Neyse ki Koliba Film bu sene güzel bir işe imza attı. :D

Evet şeytanın bacağını kırdı yıllar sonra. Başlamadan önce haberleri çıktığında ben çok umutsuzdum. Tutmaz bu da dedim ama fragmanlar ve ilk 2 bölümü izledikten sonra yanıldım :D