ALIR MERAK ETMEYİN O SES ŞOV VAR HAFTAYA
ALİR MERAK ETME SEN ACUN ŞOV BASLIYOR 15 16 BİLE AB DE BASLAYABİLİR STUDYO İNANILMAZ MÜKEMMEL BİR TANITIM BİZİ BEKLİYOR HAFTAYA AMBARGO KOYAR
Hayirlisi be gülüm
ALIR MERAK ETMEYİN O SES ŞOV VAR HAFTAYA
ALİR MERAK ETME SEN ACUN ŞOV BASLIYOR 15 16 BİLE AB DE BASLAYABİLİR STUDYO İNANILMAZ MÜKEMMEL BİR TANITIM BİZİ BEKLİYOR HAFTAYA AMBARGO KOYAR
Stüdyo ile olmuyor o işler. Ben de severim programı ama yeni jüriyle benc maksimum 11 alır.ALIR MERAK ETMEYİN O SES ŞOV VAR HAFTAYA
Totalde pek şansı yok Karadayı'nın ab'side kuvettli yani pek süpriz olcağını sanmıyorum haftaya görcezStüdyo ile olmuyor o işler. Ben de severim programı ama yeni jüriyle benc maksimum 11 alır.
Haftaya bu laflarını unutma 15-16 alıcak diyosun bide rahat zirvede yer alıcak diyosun çok iddalısın Acun senin kadar iddalı değildir karadayı karşısındaaynen haftaya şov baslıyor
Totalde pek şansı yok Karadayı'nın ab'side kuvettli yani pek süpriz olcağını sanmıyorum haftaya görcez
Haftaya bu laflarını unutma 15-16 alıcak diyosun bide rahat zirvede yer alıcak diyosun çok iddalısın Acun senin kadar iddalı değildir karadayı karşısında
Tamam görcez haftaya ne olcağınızirve kesin diyorum gecen sene toplam 4 geçmis karadayı 3ü abde o ses duellolar oncesi özeti 7 8 reyting rahatım imzaya foto nasıl ekleniyor :S
Mahoni biz emin konuşuyormuyuz? Lütfen sen de konuşma. Survivor da geçer diyordum ama ancak 3. olabiliyordu.zirve kesin diyorum gecen sene toplam 4 geçmis karadayı 3ü abde o ses duellolar oncesi özeti 7 8 reyting rahatım imzaya foto nasıl ekleniyor :S
Mahoni biz emin konuşuyormuyuz? Lütfen sen de konuşma. Survivor da geçer diyordum ama ancak 3. olabiliyordu.
O Ses Türkiye de ilk sezonunda 5 reytinge kadar düştüğü olmuştu.
O Ses Türkiyeyi ben de severim ama diyeceğim o ki, başlamadan emin konuşmayalım.
5 alacak demedim sadece emin konuşmayalım dedim.survivor 3 gün üst üste yayınlanacagını tahmin etmemistim bir ara persembeyede geldi sanırım o ses türkiye 5 reyting alacagına inanıyorsan hayal kuruyorsun
en az 10 üstü ab de totalde 8 9 baslicak ve zirve garanti diyorum o ses 5 alma ihtimali yok geçen sezon en düsük totalde 6.92 aldı abde 11:küsür almıstı o bölümde ve duellolarda hemde ilk basta kimi seçiçek kim nedicek ilk haftalarda fırtına gibi baslamıstı osestürkiye reytingleri yaz gofrm görürsün
5 alacak demedim sadece emin konuşmayalım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?