9 Eylül 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 4 30.8%
  • Fatmagül'ün Suçu Ne - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Eyyvah Eyvah 2 (ATV)

Oy: 1 7.7%
  • İstanbul'un Altınları (ATV)

Oy: 2 15.4%
  • 5'er Beşer (ATV)

• Adını Feriha Koydum (Show)

• Doktorlar - Tekrar (Show)

• Sihirli Annem (Star)

• Anneler ile Kızları - Tekrar (Star)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Kolpaçino (Fox)

Oy: 3 23.1%
  • Diğer (Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Merakla beklenen sezonun ilk Cuma akşamında neler yaşandı ?
Kanal D'nin büyük umutlarla yayına sürdüğü dizisi Bir Çocuk Sevdim mi ? Yoksa geçen sezon zirve yarışının hep içinde olan Adını Feriha Koydum mu ? Hangisi zirvede yer aldı ?
ATV'de TV'de ilk kez ekrana gelen Eyyvah Eyvah 2 ve hemen arkasında yayınlanan İstanbul'un Altınları ne kadar izlendiler ?
İlk bölümüyle büyük hayal kırıklığı yaratan 5'er Beşer yükselişe geçebildi mi ?
Yakında günlük dizi olarak yayına devam edecek olan Sihirli Annem kaçıncı oldu ?
Hepsi ve çok daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra detaylı incelemelerle burada olacak.
Reyting FavoriForumum'dan izlenir.

Sonuçlar belli oldu.

Adını Feriha Koydum yeni sezona çok iyi başladı ve iki grupta da zirveyi kaptı.

TV'de ilk kez yayınlanan Eyyvah Eyvah 2 de çok iyi iş çıkararak ikinci sıranın sahibi oldu.

Kanal D'nin büyük umutlar besleyerek yayına sürdüğü Bir Çocuk Sevdim ilk bölümüyle hayal kırıklığı yarattı. Dizi Kanal D'ye birincilik getirmedi. Ama buna rağmen A/B'de aldığı yüksek oranlarla A/B'de zirveyi zorlayacağını gösterdi. Totalde ise Adını Feriha Koydum şimdilik yarışta yalnız kalacak gibi gözüküyor. Tabii gelecek hafta yayına başlayacak Firar ve Alemin Kıralı'nın performansları da bu noktada önemli olacak.

ATV'nin sitcomu İstanbul'un Altınları yeni saatinde A/B'de yeniden yükselişe geçerek 5.olmayı başardı. Totalde ise yine geride kaldı. Dizinin bu A/B reytinglerini koruduğu takdirde devam edebileceğini söyleyebiliriz.

Fox'ta Dinle Sevgili düşüşe geçerken Kolpaçino iyi iş çıkarıp iki grupta da ilk 10'da yer aldı.

Prime Time'de son kez yayınlanan, yakında günlük dizi olarak ekrana gelecek olan Sihirli Annem yarışı yine epey gerilerden izledi...

Son düzenleme:
Adini Feriha Koydum'u ve reklam aralarinda Bir Çocuk Sevdim'i izledim..

Bence Adını Feriha koydum 1.oldu

Kanal D'nin büyük umutlarla yayına sürdüğü dizisi Bir Çocuk Sevdim ise 3.oldu
FOX'un filmi Kolpaçino ise 5.olabilmeyi başardı
Sihirli Annem orta denilebilcek reytingler aldı.
ATV'de TV'de ilk kez ekrana gelen Eyyvah Eyvah 2 ise 2.olabilmiştir sanırım :)
İstanbul'un Altınları ise ilk 15'e zor da olsa girdi..

Bir Çocuk Sevdim dizisinin jeneriği hiç iyi değildi bence. :)

4. bölümüyle düşüşe geçeceğini düşünüyorum. :)

İzlediklerim;
- Eyvah Eyvah 2
- İstanbul'un Altınları

Eyvah Eyvah 2;
Çok güzel bir filmdi. Tam bir komedi filmiydi. Hüseyin babasını buluyor ve bu seride Müjgan'ı sevdiğini göstermeye çalışıyordu ki Müjgan'da seviyordu Hüseyin'i ama Babası müsade etmiyordu. Müjgan'ı bir adam götürüyordu, o anda peşine takıldılar. O anda komik olaylar ön plana çıktı ve o sahneler çok komikti. En sonunda kavuştular. Son sahne de hem ilginçti, hemde çok zekice yapılmış desem yalan olmaz heralde.

İstanbul'un Altınları;
Çok fazla izlememiştim ama izleyeyim dedim ve güzelmiş. Reşat, Apartmanda Pasaj'ın yönetimini Ahmet ve Fahri'ye; Apartmanın yönetimini ise, azılı düşmanı İsmet'e kaptırır. Pasajı ve Apartmanın yönetimini kaptırmak istemeyen Reşat komik işlere başvurmuş ama işe yaramamıştı. Daha sonra işi olmayan Reşat, Evde her işe karışan bir adam hâline gelmiştir.

Son düzenleme:
Eyvah Eyvah 2 daha iyi giderdi de İstanbul'un Altınları oranlarını düşürmüş bence. :)
Bir Çocuk Sevdim böyle devam ederse yakın zamanda PT-2'ye alınır.

Bir Çocuk Sevdim güzel bir dizi aslinda ama ben demistim Adini Feriha Koydum'un belirli bir hayran kitlesi var.

Ayrica emreemreu'ye katiliyorum.. Bir Çocuk Sevdim'in jenerigi hiç ama hiç güzel degildi.

Adını Feriha Koydum mutlaka 1. olmuş. Hazal Kaya ve özellikle Çağatay Ulusoy hayranları için özellikle sevilen bir yapım. Herkes demişti Bir Çocuk Sevdim 1. olacak falan ama biraz düşük reyting almış. Kanal D, bu kez 1. olamadı. Show TV'yi Muhteşem Yüzyıl'la birlikte sırtlayan yapım Adını Feriha Koydum.

Son düzenleme:
feriha geçen yıl çiftlikten alamadığı zirveyi almış
kanal d nin yeni dizisi bir çocuk sevdimi bugün değerlendirmeye almıyorum haftaya daha yükselecektir eyvah eyvah ın oluşu bu diziyi etkiledi....
sihirli annem berbat gidiyor....
kolpaçino güzel bir film ancak daha önce izlediği için tercih etmedim...dinle sevgili yazdan beri sürdürdüğü başarısını devam ettirdi...
GÜNÜN SORUSU İSTANBULUN ALTINLARI KAÇINCI OLDU....BENCE TOTALDE14 ABDE 17 HERHALDE TÜM REYTİNGİ EYVEH EYVAH SAĞLAMADI AYRICA GEÇEN HAFTAKİ GİBİ OLSA KANAL REYTİNGİ ÇOK DÜŞERDİ İLK 20 DE OLMASI MUHTEMELDİR

feriha geçen yıl çiftlikten alamadığı zirveyi almış
kanal d nin yeni dizisi bir çocuk sevdimi bugün değerlendirmeye almıyorum haftaya daha yükselecektir eyvah eyvah ın oluşu bu diziyi etkiledi....
sihirli annem berbat gidiyor....
kolpaçino güzel bir film ancak daha önce izlediği için tercih etmedim...dinle sevgili yazdan beri sürdürdüğü başarısını devam ettirdi...
GÜNÜN SORUSU İSTANBULUN ALTINLARI KAÇINCI OLDU....BENCE TOTALDE14 ABDE 17 HERHALDE TÜM REYTİNGİ EYVEH EYVAH SAĞLAMADI AYRICA GEÇEN HAFTAKİ GİBİ OLSA KANAL REYTİNGİ ÇOK DÜŞERDİ İLK 20 DE OLMASI MUHTEMELDİR

Bence de en kötü ihtimalde bile ilk 20'dedir. Bakalım nasıl gelecek :)

FOX ile KANAL D bu sezon çok iyi iş çıkardılar ve çıkarmaya da devam ediyorlar.
ATV'de bir yüksek bir alçak ratingler alıyor .Ama genede çok ii
star tv yeni dizileriyle çok ii rating alabilir.

istanbulun altınları büyük toparlanış göstermiş geçen hafta totalde 46. olan dizi 18. liğe yükselmiş abde 21.olan dizi 5. ciliğe yükselmiş totaldede ilk 10 a girerse bitme tehlikesi ortedan kalkar...bir çocuk sevdim haftaya kıran kırana yarışacak tır ancak benim asıl merakım ŞAFAK SEZERİN YENİ DİZİSİ ALEMİN KRALI NE YAPACAK BEN İKİ GRUPTADA İLK 10 DA OLACAKTIR......

Yorumlarım;

Bir Çocuk Sevdim dediğim gibi çok yüksek reyting aldıracak oyuncu yok demiştim ve öyle oldu

Adına Feriha Koydum zirveyi kaptı

Sihirli Anenm cuma günüde olmadı

Doktorlar tekrarları çok ama çok iyi gidiyor

FF Üyesi AlemTo