Damien Duff
Favori Üye
Yanlız Burak oğlan da patlıyor bu durumdaSeni koca gözlü ecünnü patlamış utanmadan 5 le zirveyi alana mı laf ediyorsun hadeeee.
Beter olsun o ecünnüyle oynamayı kabul etmeseydi.Yanlız Burak oğlan da patlıyor bu durumda
Hande o kadarını bile alamıyor zort.1.olmak için 5 reyting bile yetiyor skandal
Irlanda polisiyesi uyarlansinda akillariÖmer geçen sezon da olduğu gibi sonradan arap atı gibi açılıp zirveye kurulmuş. ÖmGam sahneleri, eğlenceli anlar, aile ilişkileri ve mahalle ortamını daha çok görmek bakımından çok iyi bir bölümdü karşılığını almasına sevindim.
Safir de yükselmiş ama Bambaşka Biri zoru başarıp günün düşen tek dizisi olmuş. Ethem Özışık kalemini sevsem de başrolleri nedeniyle bu duruma sevinmedim dersem yalan söylemiş olurum. Kayıp devam eder de daha tehlikeli sınırlara inerse yurt dışı hatrına 13'e tamamlanıp yerini (Ay Yapım'ın pazartesi takıntısı nedeniyle) Gaddar'a bırakabilir.
------
Hande o kadarını bile alamıyor zort.
Eee napak??Ömer geçen sezon da olduğu gibi sonradan arap atı gibi açılıp zirveye kurulmuş. ÖmGam sahneleri, eğlenceli anlar, aile ilişkileri ve mahalle ortamını daha çok görmek bakımından çok iyi bir bölümdü karşılığını almasına sevindim.
Safir de yükselmiş ama Bambaşka Biri zoru başarıp günün düşen tek dizisi olmuş. Ethem Özışık kalemini sevsem de başrolleri nedeniyle bu duruma sevinmedim dersem yalan söylemiş olurum. Kayıp devam eder de daha tehlikeli sınırlara inerse yurt dışı hatrına 13'e tamamlanıp yerini (Ay Yapım'ın pazartesi takıntısı nedeniyle) Gaddar'a bırakabilir.
------
Hande o kadarını bile alamıyor zort.
Kimi seçse ecünnü dicektinBeter olsun o ecünnüyle oynamayı kabul etmeseydi.
Kudurabilirsin mesela.Eee napak??
------
Kimi seçse ecünnü dicektin
Niye kudurayim izlemediğim işten??Kudurabilirsin mesela.
Adam imam birdeNiye kudurayim izlemediğim işten??
Ayrıca drama p**nosu iş olmasındansa 3 reytingli bu konuda bir dizi yeğlerim
Haklıyım da ondan.Eee napak??
------
Kimi seçse ecünnü dicektin
Sanane ecünnüyse de artık edep ve ahlak kumkuması değil misinHaklıyım da ondan.
Ben bu reyting sistemine güvenmiyorumÖmer izledim. Son zamanların en güzel bölümüydü. Bölüm nasıl aktı bilmedik. Umarım her hafta böyle ilerler.
Bu arada Zahide Yetiş reytingleri nasıldı acaba bilen varsa paylaşabilir mi?
Iyyyy Reyiz lafını ortaya koymuşsun yine 😱Ben bu reyting sistemine güvenmiyorum
@12.Adam @STAR
TNS bu
Neden muhalif olan diziler reyting almiyor
Arka sokaklar dogruyu yaziyor
Türkiye yakinda o hale gelir
Ormanlari yakan
Her mahallede Silah
Altinova mahallesi olayi gibi
Istanbulda var
Nerde Riza baba ve ekibi
Twitter da
Merkezden 45 40 a
Bodrumda iyi sayilmaz
Bodrumda hirsizliklardan
Yunanistan rahatsiz
Isin içinde sahte haber yaptirdi mülteciler
Arka sokaklar dizisinde
Istanbulda denek yok
Rtürkün sayfasina gidip baktim 15 Temmuzdan önce yazdigima bakinIyyyy Reyiz lafını ortaya koymuşsun yine 😱
Hep öyleydim o yüzden açık saçık ecünnülere savaş açtım.Sanane ecünnüyse de artık edep ve ahlak kumkuması değil misin