Yok artık diyorum size vadi haftanın en çok izlenen 2.dizisi (Geçen haftaya göre)ve Kanal D'nin de en çok izlenen dizisi Harun sen diyorsun Kanal D diziyi bitirebilir Hackiko sen diyorsun fazla iddalı konuşmamak lazım bunu bana açıklar mısın ?KVP oranlarini yukseltmeye basarmis bu hafta, tebrik ederim ama ne demekmis bukadar iddali konusmamak gerekiyomus.
Kocamin Ailesi cok iyi oranlar almis.
Guldur Guldur baya iyi gidiyo.
Aramizda Kalsin Total'de 3.3 AB'de 5.2 almis bu hafta yavas yavas yukselecektir dizim.
bende zaten yuksek ratinglerini gordugum icin tebrik ettim bu basarisindan dolayi, bence cok yuksek rating, ama bazilari oyle konustu ki bende bu sozu soylemeye gerek duydum.Yok artık diyorum size vadi haftanın en çok izlenen 2.dizisi (Geçen haftaya göre)ve Kanal D'nin de en çok izlenen dizisi Harun sen diyorsun Kanal D diziyi bitirebilir Hackiko sen diyorsun fazla iddalı konuşmamak lazım bunu bana açıklar mısın ?
Herkes kocamın ailesi düşücek demiş nedir bu düşmanlık ?
Bölüm harikaydı resmen
@sokak sanati @ozgur2113 @gözlemci
Geçemiyor diye bir şey yok bayram haftası 9 reyting aldı ondan önce 10,49 reyting aldı.10 reytingi geçemiyi şu an
yoo ben yine diyorum 15 i yine çok rahat bi şekilde görecek ama ne zaman olur orasını bilememGerçekten objektif yorum kalmamış forumda.Kanal D`de olduğu için değil zaten geçen sezon da ATV`de olduğunda da haksızlıkları dile getiriyordum.
Kurtlar Vadisi Pusu`nun geçen sezon ortalaması 13-14`tü. 15 aldığı bölümler de olmuştu. Her sezon bu civarda oranlar alıyor. Herkes de bu oranları görüp tahmin yapmıştı, kimse müneccim değil ki deneklerin değiştiğini önceden bilsin.
Her hafta gelip aynı şeyi yazıyorsunuz. Herkes 14 alacak dedi, ama alamadı, büyük konuşmamak lazımmış falan.
Sormazlar mı ki, siz değilmiydiniz Kurt Seyit 10 reytingi geçip Küçük Ağayı toz duman edecek diyen? Dizi şu anda 1 reyting alıyor ama kimse gelip her hafta burada kimsenin yüzüne vurmuyor söylediklerini.
Diyeceğim o ki, her dizide düşüş var ve denekler değişmiş. Gelip her hafta burda aynı yorumu yapmanın alemi yok.
Sen en iyisi 7 alacak de ki, her hafta gelip aynı şeyi demesinler.ben tahmin yapamadım ki neden bahsediyonla arkadaş 10 hafta geçti her reyting konusunda aynı şeyler mi yazacan sen
9 almışız işte napalım bi gün yükseliriz şu halimiz bile yetiyor haftalıkta en kötü 2.yiz
sen stardaki her diziye zirveyi alacak diyosun 1 reyting alıyor şimdi illa diyosun ki takascım benim o mesajlarımı hepsini bul benle dalga geç yani buna zorluyosun beni
ama yıldırım kardeşime bunu yapmayacam tahminleri tutmadı insandır deyip geçecem
yoo ben yine diyorum 15 i yine çok rahat bi şekilde görecek ama ne zaman olur orasını bilemem
denekleri istedikleri kadar değiştirsinler vadiye fark etmez tüm sistemlerde rekorlar kırmış her yerde herkesim tarafından izlenen bir dizi fark yapmaz yani elbet yükselir
İmzamı atarımGerçekten objektif yorum kalmamış forumda.Kanal D`de olduğu için değil zaten geçen sezon da ATV`de olduğunda da haksızlıkları dile getiriyordum.
Kurtlar Vadisi Pusu`nun geçen sezon ortalaması 13-14`tü. 15 aldığı bölümler de olmuştu. Her sezon bu civarda oranlar alıyor. Herkes de bu oranları görüp tahmin yapmıştı, kimse müneccim değil ki deneklerin değiştiğini önceden bilsin.
Her hafta gelip aynı şeyi yazıyorsunuz. Herkes 14 alacak dedi, ama alamadı, büyük konuşmamak lazımmış falan.
Sormazlar mı ki, siz değilmiydiniz Kurt Seyit 10 reytingi geçip Küçük Ağayı toz duman edecek diyen? Dizi şu anda 1 reyting alıyor ama kimse gelip her hafta burada kimsenin yüzüne vurmuyor söylediklerini.
Diyeceğim o ki, her dizide düşüş var ve denekler değişmiş. Gelip her hafta burda aynı yorumu yapmanın alemi yok.
ee aga eşi benzeri görülmemiş bir örnek olduğu için normal karşılamak lazım''Büyük dağın dumanıda büyük olur '' , biz yolumuza 12. yılda da devam ediyoruz biz bugüne kadar ne diziler gördük hepsi bitti, vadiye karşı ne büyük iftiralar komplolar gördük, vadi hepsini alt etti, bizim kervanımız yine bu şekilde yürümeye devam edicek ...
olacak olan o dur zaten ötesi yokkkkkkkbazı arkadaşlarda abartıyorlar herkes tahminde bulundu çıkar ya da çıkmaz ilk hafta larda bu oranlar çıkmadı ; bunda birçok faktör var ama saymayacağım , her reyting sonucu açklandığında aynı şeyleri söylemek çok basit oluyor, şu da var ki kurtlar vadisi muhakkak reytinglerde artış yaşayacak kimse şüphe duymasın 😀 malum erken öten horozun mevzusuna dönmeyin derim
yalnız vadi 1 rtg le 30.olmuyor zirvede her zaman@RevaN Seyit için geçicek diyenler vardı bunlardan biride bendim. Ama diziyi izleyince hüsran olduğunu yazdım( kendi adıma konuşayım) ve buraya gelip fiyaskoluğunu yazıyorum reyting anlamında da senaryo anlamında da.ama vadiciler yok frekans, yok maç yok cadılar bayramı vs vs diyolar. Sonrada yok 13 lü reytingler artık 7-8 demek vshala 15'i öyle yada böyle görücez diyen var.Ama 15'in uzağından bile geçemeyince vadi en azından şöylede kanaldaki diğer diziler vadiye göre şurda vs demesin, dediklerinin arkasında dursunlar. Nereye kadar bahaneler?
Hatırlarsın sen de revan, bu üyeler kanald nin her dizisine yok dizinin bel kemiği öldü de yükselemedi, uçamadı, bi dizi diğer sezona göre sert çökerse o diziden ne beklenir lafları ediyolardı ve sen bile bu sözler karşısında bu kişilerle tartışmaya girmişsindir hatırlarsan
Bahane ve bahane... böyle devam.niye sen her star dizisine zirve diyon 1 alıyolar işine gelmedi demimy finalinde bile bu rakamı zor almıştı o yüzden bi örnek verim dedim sana hüzünlenme baabında
starın hiçbi dizisi 9 u rüyasında göremiyor bu da acı bi gerçek biliyosun
9 aldı ama zirvede hatta haftalıklarda bile zirvede olma ihtimali var tüm gruplarda))))))
bilmem anlatabildim mi
yalnız vadi 1 rtg le 30.olmuyor zirvede her zamanfarkı görmekte fayda var
hee birde @yakup09 biz geçen sezon finali 8 almıştık şuan 9 aldık yani geçmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?