9 Ekim 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Tilkinin ismi var kendisi yok
haftaya gelecek herhalde

Bu sezon reytinglerde genel bir düşüklük var Vadi de bundan nasibini almış gibi. Ama Vadi'yi başarısız olarak nitelendirmemek lazım büyük ihtimal haftayı lider olarak kapatacak. Ocak - Şubat gibi 11 reyting civarına yükselebilir dahası da olmaz gibi.

Kocamın Ailesi özellikle ABC1'de iyi gitmiş ama düşecektir.

Aramızda Kalsın ab'de kıpırdanmış biraz ama totali düşük Star napacak bakalım
Diziye dokunurlarsa hata ederler bence zaten yeni dizi tutturmak inanılmaz zor artık yeni sezonda adam akıllı tutan Reaksiyon dışında tutan dizi olmadı henüz.

Güldür Güldür Show iyi sonuçlar almış.

Üç Arkadaş beklediğim gibi kötü başlamış dizinin tutma şansı yok.

112 Acil yerine Hayat Yolunda yayınlansaydı iyiydi.
Dizinin gece tekrarı ab'de 59. olmuş. Bu akşam saat 23:00'da tekrarı var bakalım napacak

yav yazık günah başyapıt bir bölüm yapıyoruz yine 10 alamıyoruz ortalık yıkılıyor yine 9
bu bölüm 10 alamıyorsa diyecek bişey harbiden yok

Ne kadar saçma bir sistem vadinin dünkü bölüm en az 10 reyting rahat alan tarz daydı 😡 aldığı reytinglere bak resmen komedi bu tns. Üç grupta da birinciyiz yinede.

çiğdem bu bölümlerin 10 geçmesi için tilki ye falan ihtiyacı yok söylenildiği gibi değişen denekler vadiye yaramadı olay bu

cnm eski vadidede öyle yapmışlrdı tilki andreiyi konuşmuşlardı ve yaklaşık 10 bölüm sonramı ne gelmişti vadiye
yine öyle bir durum olabilir yanıı
Geç olsun güç olmasın bekliyoruz Tilkiyi

çiğdem bu bölümlerin 10 geçmesi için tilki ye falan ihtiyacı yok söylenildiği gibi değişen denekler vadiye yaramadı olay bu
Aga herkes Tilkinin gelmesini bekliyordu ya bence o bölüm herşeyi belirleyecek eğer geldiğinde de bu reytingleri alırsak geçmiş olsun

Ömer babalı bölümle alsaydık çok iyi olacaktı olsun tilki bari güzel bir şekil de diziye giriş yapsın da 10 rahat geçelim.

Geç olsun güç olmasın bekliyoruz Tilkiyi

Aga herkes Tilkinin gelmesini bekliyordu ya bence o bölüm herşeyi belirleyecek eğer geldiğinde de bu reytingleri alırsak geçmiş olsun
la aga ne tilkisi bölümü görmedin mi tilkiyi takan kim
ama gelince coşturacaktır elbet İnşallah yaşlanmamıştır

la aga ne tilkisi bölümü görmedin mi tilkiyi takan kim
ama gelince coşturacaktır elbet İnşallah yaşlanmamıştır
Aga şimdi tüm sözlüklerde her yerde Tilki isminden bahsediliyor dur bakalım o geldiğinde de 10 alacak mıyız alamayacak mıyız ben onu bekliyorum ama reyting açısından bakmasak geldiğinde ilk iş Raskoln Baltazar falan hepsini götürsün

Ömer babalı bölümle alsaydık çok iyi olacaktı olsun tilki bari güzel bir şekil de diziye giriş yapsın da 10 rahat geçelim.
@-KADİR- @takas @Maskeli Fedai
benim demek istediğim şuydu amon geldi olmadı yanı ömer baba öldü yine olmadı elimizde tilki andrei kaldı şuan eğer o geldiğindede 10 alamazsak bu sezon daha kimse 10 beklemesin diyorum 🙂🙂🙂

yav yapmayın tilki yi falan abartmayın tilki yi bekleyen zaten vadiciler biz andy garcia nın reytinge katkısını görmedik tilki kimdir tamam iyi karekter falan ama öyle ekstra reyting falan getirmez

yav yapmayın tilki yi falan abartmayın tilki yi bekleyen zaten vadiciler biz andy garcia nın reytinge katkısını görmedik tilki kimdir tamam iyi karekter falan ama öyle ekstra reyting falan getirmez
Aga yapma Allah aşkına git her yere bak Tilki için herkes ilk bölüme bakacaz diyor bu adamı küçümseme ya şu anda kafadan 1-2 reyting getirecek tek isim Tilki Andreidir.

Aga yapma Allah aşkına git her yere bak Tilki için herkes ilk bölüme bakacaz diyor bu adamı küçümseme ya şu anda kafadan 1-2 reyting getirecek tek isim Tilki Andreidir.
yok aga bu senaryoyla ilgili bir durum nasıl işleyeceklerine bağlı artık o devirler bitti oyuncuyla falan reytin gartmaz

ya abartmayın aga abartmayın tilki vadide kaç bölüm oynadı ulan hepi topu 3 bölüm oynamış 10 yıl önce onu bekleyen sadece eski vadicilerin bi kısmıdır

ona bakmayacaksın aga dünde herkes ömer babayı konuşuyordu oranı görüyosun ne yaparsak yapalım aynı kalıyoruz İnşallah dediğin gibi olur ama fazla abartmamak lazım tilkiyi

ayoll ben pusu döneminde ilk defa babamla tvden izlemeye başladım tilki andrei gelicek diye pusuyu izlemeye basladı adam düşnünü yanı

pusuyu brakmış izleyici kitlesinide tekrardan diziye çekiyor babam gibi bir sürü kişi vadiye dönüş yaptığını düşünüün yanı 🙂🙂

ya 10 reyting gelecek öyle veya böyle mesele bu müthiş bölümün bile 10 a çıkamaması oldu
geçen yıldan örnek verim 10-11-12 ye takılmıştık ekime kadar sonra bi haftada 12 den 14 çıktık sonra düşmedik hiç ordan devam ettik
bu yılda öyle bişey olacak ama sabrımız kalmadı olsun biran önce her hafta bunu bekliyoruz

3 bölüm oynadı ama 3 bölümde öyle bir etki yarattı ki dönmesini bekliyoruz hala reyting getirecek ben buna inanıyorum

3 bölüm oynadı ama 3 bölümde öyle bir etki yarattı ki dönmesini bekliyoruz hala reyting getirecek ben buna inanıyorum
onlarda hemfikiriz ama reyting getirecek falan o zor biraz
şu bölüm beklenen patlamayı yapamıyorsa tilkiyle olmaz

4 bölüm oynadı 83 84 85 86 olmak üzere 4 bölümde aktif roll aldı her bölümde 2 şer sahnesi olmuştu sanırım hatta 82.bölümde görünmüştü onuda sayarsak 5 bölümde göründü 🙂🙂

ayrıcaaaa babamla tvden izlememi 10 yıl sonra tilki andrei sağlıyorsa eğer ben kendi açımdan abartırım yanı hatta baya baya abartırım adam hayatımı kurtardı resmen