9 Ekim 2014 Perşembe ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,840
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399832207.jpg

Amerikan televizyonlarında Perşembe'nin reytingleri belli oldu.

ABC dizileri aldığı yüksek reytinglerle CBS'in maç yayınından sonra günün en başarılısı oldular.

How to Get Away With Murder, aldığı 3.1 reytingle Scandal'ı da geride bırakarak günün en çok reyting alan dizisi olmayı başardı.

NBC'de Bad Judge, geçen haftaki oranlarını koruyarak kendi geleceği adına umut verdi. Çünkü hem öncesinde yayınlanan The Biggest Loser, hem de sonrasında yayınlanan A to Z ciddi düşünce Bad Judge, Parenthood ile birlikte NBC'nin en çok izlenen Perşembe işi haline geldi. Yine de kanalın Perşembe durumunun oldukça kötü olduğunu belirtmek gerekir.

A to Z, 1.2 reytingden 1.0 reytinge düştü. Bunun anlamı dizinin tek sezonda kalması çok yüksek ihtimal.

Fox'un iddialı mini dizisi Gracepoint geçen haftaki düşük sezon açılışının ardından bu hafta iyice dibe vurarak 0.9 reyting aldı. Fox için sezon çok zorlu geçmeye devam ediyor...

CW dizisi The Vampire Diaries de geçen haftaya göre 0.2 reytinglik kayıpla tamamladı haftayı.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMCBSThursday Night Football Kickoff2.598.93
ABCGrey's Anatomy2.488.41
FOXBones1.556.28
NBCThe Biggest Loser1.244.61
CWThe Vampire Diaries0.721.65
8:30PMCBSThursday Night Football
9:00PMABCScandal399.5
NBCBad Judge1.345.2
FOXGracepoint0.933.91
CWReign0.421.12
9:30PMNBCA to Z133.64
10:00 PMABCHow to Get Away With Murder3.11010.71
NBCParenthood1.344.26

how to get away with murder işte budur :oley:
abd nin erler filmi iyi gidiyi bir günde 3 dizi ; greys anatomy,scandal,how to get away with murder üçü de çok iyi :F

perşembe gecesi de mi futbol var:T:

A to Z 1 reyting, Red Band Society 1 reyting yazıklar olsun Amerikan denekleri. :(
abd de agb ölçiyidi reytingleri yakındaadmin de şike var demeye başlar :F @mrt-06 @yakup09 @RevaN :F

Bu reytinglerde şike var @OzaN @xemrexxx :F:F Yeni sezon reytinglerinin hepsi bozukmuş :X 22 Eylül'den başlanarak 17 Ekime kadar olan reytingler tekrar güncellenecekmiş :X ABD reytingleri onu ilgilendirmiyor ama yorumunu merak ediyorum @beyazsoy :X

Adamlar 2 Martta patlak vermiş :X Bu da bizim [HASHTAG]#Hannibal[/HASHTAG] 'ın neden düşük gittiğini gösteriyor. @berkann @destere @sürgünüm

Kablolu kanallar ve yerel kanallar sanırım pek etkilenmemiş :X

Bu reytinglerde şike var @OzaN @xemrexxx :F:F Yeni sezon reytinglerinin hepsi bozukmuş :X 22 Eylül'den başlanarak 17 Ekime kadar olan reytingler tekrar güncellenecekmiş :X ABD reytingleri onu ilgilendirmiyor ama yorumunu merak ediyorum @beyazsoy :X

Adamlar 2 Martta patlak vermiş :X Bu da bizim [HASHTAG]#Hannibal[/HASHTAG] 'ın neden düşük gittiğini gösteriyor. @berkann @destere @sürgünüm

yok artıkın daha neler :F

Ameriklar nereye girerse bozuyor kardeşim)))

Evet haber yabancı sitelere düşmüş bile:X PC başina şimdi geçtim haberi açmaya uğraşamadım:A @OzaN reyting haberini açarken görmüştür? Neden açmamiş bilemedim(b)
Gördüm de nasıl açacağımı bilmedim bir de güncellenmiş reyting falan gelir diye bekliyorum yayınlayacağız demişler çünkü. :):)

Çok ciddi boyutta bir şey değil herhalde ya ama baya alay konusu olmuş Nielsen. :)

Bir de bugünkü reytingler sanırım düzeltilmiş hali. :(

Gördüm de nasıl açacağımı bilmedim bir de güncellenmiş reyting falan gelir diye bekliyorum yayınlayacağız demişler çünkü. :):)

Çok ciddi boyutta bir şey değil herhalde ya ama baya alay konusu olmuş Nielsen. :)

Bir de bugünkü reytingler sanırım düzeltilmiş hali. :(
Evet bugunkü güya güncellenmiş ama 17'sine kadar güncellenmelerde ben hala umut bekliyorum:X Gotham o kadar düşük gidemez diyorum. AtoZ keza :( ikisi için umut bekliyorum:(

Evet bugunkü güya güncellenmiş ama 17'sine kadar güncellenmelerde ben hala umut bekliyorum:X Gotham o kadar düşük gidemez diyorum. AtoZ keza :( ikisi için umut bekliyorum:(
ABC'nin her günkü güncellemelerde yükselmesinden bir tuhaflık olduğu belliydi. :D

Fox biraz yükselsin bari ya yazık 1 reytingi görünce sevinecek hale gelecekler bu gidişle CW gibi. :D

ABC'nin her günkü güncellemelerde yükselmesinden bir tuhaflık olduğu belliydi. :D

Fox biraz yükselsin bari ya yazık 1 reytingi görünce sevinecek hale gelecekler bu gidişle CW gibi. :D
ABC'nin OUaT haricinde (izlediğim için demiyorum) gerçekten pek iyi değil dizileri. Zamanla saçmalıyor. OUaT içerisine kattiği her bölüm oyuncuyla daha güzel gidiyor ona bişey olmaz umarım :X

ABC'nin OUaT haricinde (izlediğim için demiyorum) gerçekten pek iyi değil dizileri. Zamanla saçmalıyor. OUaT içerisine kattiği her bölüm oyuncuyla daha güzel gidiyor ona bişey olmaz umarım :X
Uydu kanalları ortalamasına bakarsak fena değil ya. En azından farklı türlerde işler yapıyorlar. :)

Komedileri zaten çok iyi, belki de yüzdeye vuracak olursak komedide en başarılı kanal olabilir. :):)

Uydu kanalları ortalamasına bakarsak fena değil ya. En azından farklı türlerde işler yapıyorlar. :)

Komedileri zaten çok iyi, belki de yüzdeye vuracak olursak komedide en başarılı kanal olabilir. :):)
Komedilerine ahkam kesmiyeyim şimdi pek izlediğim dizileri yoktu (Apartman 23 haric) :X Ama dramalarında en farklısı OUaT o da lost ekibi oldugundan :X