9 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
my beğenmeyen fatih izlesin

maskeli halvet sahnesi fenaaaydı

A.Ş.K 4 reytingi geçememiş yarın düşüş yaşar gibi maalesef.
Merhamet de kötü gidiyor. Boşluk dizisi değil ki hata yaptı Kanal D. Kuzey'i aratıyor kesinlikle.

Kuzeyin Absi oldukça güçlüydü pt 2 olmasına rağmen çok iyi oranlar aldı Kanal D'ye Ay yapım dizisi farz oldu.

Kuzeyin Absi oldukça güçlüydü pt 2 olmasına rağmen çok iyi oranlar aldı Kanal D'ye Ay yapım dizisi farz oldu.
Kuzey'i özlüyorum.
Evet pt-2'ye geçtiğinde 8 bile almıştı. Ay Yapım'la çalışmadığı zaman hali ortada Kanal D'nin. Güneşi Beklerken ve Arka Sokaklar dışındaki dizileri anlıklarda 5'i ya göremiyor ya da zar zor gidiyor. Gidişat kötü. Ocak'ta Ay Yapım yeni diziler yapar belki Kanal D'ye.

my 2 dk reklamla iyi gitmiş
bu anlık baya düşer pek bir şey kalmadı

Umutsuz Ev Kadınları yeni bölüme 3.55 ile başlamış, gayet iyi.

Kanal D maliyeti olmasın diye D productionsa yaptıyırıyor kendi yapıyor kendi kazanıyor binevi ama hey yapımı öyle bir geçer zaman ki olmuyor işte

Merhamet bu konuyla bu reytingle daha fazla ilerlememeli pazartesi fatih kalkmalı çarşamba merhamet yayından kalkması şart olan diziler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uff hacı. Seyirciye bilinç altına ne geçiyor.. Bir film görülenler ziya alt metninde vardır

Uff hacı. Seyirciye bilinç altına ne geçiyor.. Bir film görülenler ziya alt metninde vardır
bilinçaltına ne geçiyor bilmem herkesin bilinçaltı kendine ama bugün söylediklerinin hiçbiri yoktu my de ne selim-babası oalyı ne halvet başka var mıydı

Lisede tarih derslerinde Kanuni'nin seferlerini ezberleyene kadar anam ağladı, dizide saraydan çıktığı yok.

çok güldüm buna

@beyazsoy 'a katılıyorum bölümde daha çok ci****lik ön plandaydı Yılmaz Şahin maske fantazisi yapmadığı kalmıştı onu da yaptı reyiz.
@xemrexxx

yılmaz şahin daha çok halvet istiyoruz
sosyal medyadaki yorumlar çok güldürüyor

Ayıptır forumda 15 yaşından küçükler var sansürleseydin bari.

Gayette mevcuttu nasıl izlemektesin anlamadım Sümbül bile hatun buldu daha ne olsun.
öyle 10-15 saniye öpüştüler mi öpüşme bile yok kız odaya girdi diye halvet sahnesi mi oluyor