görüntü oalrak varNurbanu var mıydı bu bölüm
görüntü oalrak varNurbanu var mıydı bu bölüm
Hurremle suluman ne konuştu. Baba olarak pedagojik davran çocuğa güven ver oksa selimi demedi mi))))) burdan ne anlaşılıyor.. Eee sen diziyi sadece halvetten ibaret angiladigin için takilmamisin buralara sanirim))))içki ve kızgınlığın babası iel alaksını göstermediler ki sen nasıl çözdün
😱 nasıl çıkardın bu sonucuHurremle suluman ne konuştu. Baba olarak pedagojik davran çocuğa güven ver oksa selimi demedi mi))))) burdan ne anlaşılıyor.. Eee sen diziyi sadece halvetten ibaret angiladigin için takilmamisin buralara sanirim))))
panpa my zaten anlıklarda da reyting sonucunda da 9.10-9.50 arası alıyorMy 9'da takıldı bugün
Doksanlar bugün gerçekten iyi gitti İnşallah haftaya olursa veya öbür ki haftaya olursa reytinglerini arttırır
Pis Yedili 6'ya yaklaşmış
Geçen hafta 10 görmüştü bu hafta göremedi sanırsam eğer gördüyse de geçen haftadan daha az gördümy reklam 22.44
panpa my zaten anlıklarda da reyting sonucunda da 9.10-9.50 arası alıyor
Hacı açıkladım ya.. Selime babası kötü davraniyormus ondan selim böyleymis hurremin iddiası bu. Demek diğerlerine iyi davraniyor😱 nasıl çıkardın bu sonucuolayı halvetten ibaret sananlar belli ben değilim zinhar
hürremin diğer çocuklarının canı istemiyor mu manisayı onlkar kusursuz mu
hürremin iddiası şu panpa düzeltme yapalım: en büyük umudu beyazıtmış o yüzden beyazıt ı öne çıkarıp manisaya gönderemezmiş o da selim i önerdi sülümana yani sülümanı kandırdığı sözlerle seni de kandırdıHacı açıkladım ya.. Selime babası kötü davraniyormus ondan selim böyleymis hurremin iddiası bu. Demek diğerlerine iyi davraniyor
sbt de anlıkta kaç gördüğü önemli değil zaten totalde bişi değişmiyor pek my içinGeçen hafta 10 görmüştü bu hafta göremedi sanırsam eğer gördüyse de geçen haftadan daha az gördü
Yarın az da olsa düşüş yaşayacaktır bencesbt de anlıkta kaç gördüğü önemli değil zaten totalde bişi değişmiyor pek my için
beklediğin 10 gelmişYarın az da olsa düşüş yaşayacaktır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?