9 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
içki ve kızgınlığın babası iel alaksını göstermediler ki sen nasıl çözdün
Hurremle suluman ne konuştu. Baba olarak pedagojik davran çocuğa güven ver oksa selimi demedi mi))))) burdan ne anlaşılıyor.. Eee sen diziyi sadece halvetten ibaret angiladigin için takilmamisin buralara sanirim))))

Gözlerine bakıp karar verecektim, masum olduğuna inanmaya ihtiyacım vardı. #merhamet

Hurremle suluman ne konuştu. Baba olarak pedagojik davran çocuğa güven ver oksa selimi demedi mi))))) burdan ne anlaşılıyor.. Eee sen diziyi sadece halvetten ibaret angiladigin için takilmamisin buralara sanirim))))
😱 nasıl çıkardın bu sonucu
olayı halvetten ibaret sananlar belli ben değilim zinhar

hürremin diğer çocuklarının canı istemiyor mu manisayı onlkar kusursuz mu

My 9'da takıldı bugün

Doksanlar bugün gerçekten iyi gitti İnşallah haftaya olursa veya öbür ki haftaya olursa reytinglerini arttırır
Pis Yedili 6'ya yaklaşmış

Tincel Kurtiz Muhtesem Yuzyilda ....

😱 nasıl çıkardın bu sonucu
olayı halvetten ibaret sananlar belli ben değilim zinhar

hürremin diğer çocuklarının canı istemiyor mu manisayı onlkar kusursuz mu
Hacı açıkladım ya.. Selime babası kötü davraniyormus ondan selim böyleymis hurremin iddiası bu. Demek diğerlerine iyi davraniyor

Bu sahne ne kadar once cekildi aceb. Tuncel Kurtiz Muhtesem Yuzyilda
Adam öldu
ama yine myde göruyoruz onu bak teknolojiye

Hacı açıkladım ya.. Selime babası kötü davraniyormus ondan selim böyleymis hurremin iddiası bu. Demek diğerlerine iyi davraniyor
hürremin iddiası şu panpa düzeltme yapalım: en büyük umudu beyazıtmış o yüzden beyazıt ı öne çıkarıp manisaya gönderemezmiş o da selim i önerdi sülümana yani sülümanı kandırdığı sözlerle seni de kandırdı

Miyadı dolan dizi iyi gidiyor umarım TNS'de de iyi gider tekrarını izliycem fragmanı güzeldi.

Merhamet düşük gidiyor bu hafta sanki. Umarım diğer anlıklarda artar.

Muhteşem Yüzyıl 10.02 reyting alarak güne damgasını vurmuş.

Moderatörün son düzenlenenleri: