cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,553
- Puanı
- 1,060
o zaman açık yazOrijinal değil diye kucumsedigin diziler ülkenin en ses getiren ve en reytingli isleri yanliz. Aski memnu, fsn, ezel... Kıvanç'in dizisi yine uyarlama ama Kara Para Aşk orijinal. Hem ben orijinal derken uyarlama olmamasini kastetmemistim. Oyle 6 ay omru kalmali diziler olmayacak onu kastettim
isebella tarihte vardı. meral okay biraz iç gıcıklayıcı yapmıştı.. tabi meral okay olsaydı dizi bu durumda olmazdı. meral okay nerde şimdi senarist nerde . şimdiki senaristin aklı başka şeylere çalışıyor ))))))valla bu anti my cileri anlamak mümkün değil biri başbakan kızdı 5 sezondan 4 e düşürdüler der biri 3 sezon planlandı dermeral okay isabella eklemesi senaryo içindi yılmaz aşhinin firuzesi taklit oldudizide konu çok ama işlemeyi bilen yok meral oaky olsa dizi hala 11-12 alırdı yılmaz şahin takıldı kaldı hürrem vs. sülümanın kardeşleri savaşına
komple fox başarılı gitmiş desekEsra Erol'la ve Unutma Beni gündüz kuşağının en iyi işlerinden olduklarını yine kanıtlamışlar!
cidden çok başarılı gidiyor.Kanal D haber yine en çok izlenen haber olmayı başarmış.
isabella ve tarih mi 😱isebella tarihte vardı. meral okay biraz iç gıcıklayıcı yapmıştı.. tabi meral okay olsaydı dizi bu durumda olmazdı. meral okay nerde şimdi senarist nerde . şimdiki senaristin aklı başka şeylere çalışıyor ))))))
Bari haberleri iyi gidiyor.cidden çok başarılı gidiyor.
Deniz Yıldızı çok iyi gitmiş. Günlük dizilerin kralı resmen.
Çocuklar Duymasın müthiş artış yaşayarak kanalını sevindirmiş. Dün yayınlanan bölüm çok iyiydi zaten.
Esra Erol'la ve Unutma Beni gündüz kuşağının en iyi işlerinden olduklarını yine kanıtlamışlar!
Ne bu ? Tek bir mesajda yaz yorumunu.Umutsuz Ev Kadınları Total'de iyi gitmesine rağmen AB grubunda düşük gitmiş. Ama bugün telafi edecektir.
Kanal D haber yine en çok izlenen haber olmayı başarmış.
Bari haberleri iyi gidiyor.
Ezel'de once kanal sorunu çıktı, sonra senaristin beyin kanaması geçirmesi senaryoyu zedeledi. KG dediğim gibi MY'nin en güzel sezonunda başladı ve orijinal bir konusu yoktu bana gore. Ve basrol kadin yanlis secimdi. Partner uyusmasi cok onemli 20 Dakikada gördük.o zaman açık yazay yapımın işelri zaten kısa sürelik olmalı ezelde gördük2.sezon pat düştü kuzey güneyde 15 bölüm ferhatı vuran kimdi 15 bölüm güney nasıl kendini nasıl kurtaracak 15 bölüm kuzey cemreyi mi zeynep i mi seçecek diye uzattılar konu olarak o da bitilkti
my nin 3 yıldır geçtiğ idizilere yenisinin eklenmesini görmeyi merakla bekliyorumEzel'de once kanal sorunu çıktı, sonra senaristin beyin kanaması geçirmesi senaryoyu zedeledi. KG dediğim gibi MY'nin en güzel sezonunda başladı ve orijinal bir konusu yoktu bana gore. Ve basrol kadin yanlis secimdi. Partner uyusmasi cok onemli 20 Dakikada gördük.
Ay Yapım'ın yeni 2 dizisi nasıl olur bilemiyorum ama kafamdaki gibi bir şey olursa MY'yi zorlayabilecegini düşünüyorum. Gorecegiz...
Valla öyle. Ab'de iyi olsa da totalde durumu çok kötü maalesef.Haberler olmasa ne yapacak Kanal D?Koskoca kanal ne hallere düştü!
isabella ve tarih mi 😱
al oku http://www.yasambu.com/forum/dunya-dan-biyografiler/52042-prenses-isabella-fortuna-kimdir.htmlisabella ve tarih mi 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?