9 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Deniz Yıldızı çok iyi gitmiş. Günlük dizilerin kralı resmen.

o zaman açık yaz
ay yapımın işelri zaten kısa sürelik olmalı ezelde gördük2.sezon pat düştü kuzey güneyde 15 bölüm ferhatı vuran kimdi 15 bölüm güney nasıl kendini nasıl kurtaracak 15 bölüm kuzey cemreyi mi zeynep i mi seçecek diye uzattılar konu olarak o da bitilkti

Çocuklar Duymasın müthiş artış yaşayarak kanalını sevindirmiş. Dün yayınlanan bölüm çok iyiydi zaten.

Kanal D haber yine en çok izlenen haber olmayı başarmış.

Esra Erol'la ve Unutma Beni gündüz kuşağının en iyi işlerinden olduklarını yine kanıtlamışlar!

isebella tarihte vardı. meral okay biraz iç gıcıklayıcı yapmıştı.. tabi meral okay olsaydı dizi bu durumda olmazdı. meral okay nerde şimdi senarist nerde . şimdiki senaristin aklı başka şeylere çalışıyor ))))))

isabella ve tarih mi 😱

Umutsuz Ev Kadınları Total'de iyi gitmesine rağmen AB grubunda düşük gitmiş. Ama bugün telafi edecektir.

Deniz Yıldızı çok iyi gitmiş. Günlük dizilerin kralı resmen.
Çocuklar Duymasın müthiş artış yaşayarak kanalını sevindirmiş. Dün yayınlanan bölüm çok iyiydi zaten.
Esra Erol'la ve Unutma Beni gündüz kuşağının en iyi işlerinden olduklarını yine kanıtlamışlar!
Umutsuz Ev Kadınları Total'de iyi gitmesine rağmen AB grubunda düşük gitmiş. Ama bugün telafi edecektir.
Ne bu ? Tek bir mesajda yaz yorumunu.

Böyle devam edersen post kasmaktan banlanacaksın.

Ezel'de once kanal sorunu çıktı, sonra senaristin beyin kanaması geçirmesi senaryoyu zedeledi. KG dediğim gibi MY'nin en güzel sezonunda başladı ve orijinal bir konusu yoktu bana gore. Ve basrol kadin yanlis secimdi. Partner uyusmasi cok onemli 20 Dakikada gördük.

Ay Yapım'ın yeni 2 dizisi nasıl olur bilemiyorum ama kafamdaki gibi bir şey olursa MY'yi zorlayabilecegini düşünüyorum. Gorecegiz...

my nin 3 yıldır geçtiğ idizilere yenisinin eklenmesini görmeyi merakla bekliyorum

my oranlarında total az düşmüş ve 8.96 almış ama özetiyle ilk ikiyi kapatmış yine ab 9.45'e yükselmiş iyi,bazı arkadaşlar aşk my'yi geçecek diyolardı 10 falan alır diyolardı durumu ortada

pis yedili total 4.60 reyting alarak gayet iyi gitmiş ab 2.93 alarak kötü
aşk baya bi düşmüş 3.97'ye kadar düşmüş ab 5.85 alarak durumu iyi ama total kötü