son yaz melodramı bol bir dizi ama yanlış gün seçimi kurbanı ..
Sen istasna yazmışsın da
2.8 falan evet doğru
Son Yaz başarılı bir dizi olsaydı halk diziyi her günde izlerdi. Yani gününün bir önemi olmazdı.
Hababam Sınıfı var Trt 1'de. Zirveyi alır bence.
23:00 - 23:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 4.07 , 2) FOX: 3.55 , 3) SHOW: 3.36 , 4) ATV: 2.86 , 5) STAR: 2.85
ne gerçeği bizde üni okuyoruz beni tanıyon mu yok gördün mü yok eee daha ne
Hala melodram filan göremedim.Fragmanlardaki kadının bebeğinin sesi duyulmasın diye dereye/göle herneyse..soktugunu göremedim.Çok yavaş ilerliyor.Dün akşam Mesaut yar'ın prog.da dediler reyting alcaz diye dizinin kurgusundan vazgeçmeyiz diye.Daha sonralari o sahneler heralde.son yaz melodramı bol bir dizi ama yanlış gün seçimi kurbanı ..
ana karakterler mecburiyet dışında vuruluyrsa evet))) aglama zati olmayna biz dizi demiyoruz)))
kötü yol 9 a çıktı)
- - - Ekleme - - -
burda reklamlar vardı birazdan tekrar fırtına gibi eser..
Evet aglama= turk halki entegre ayrilmaz bi kalip
reklamda bir dizi bu kadar düşmez destere kendini kandırma)))
23:15 - 23:30 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 4.16 , 2) ATV: 3.31 , 3) SHOW: 3.28 , 4) FOX: 3.02 , 5) STAR: 2.28
bugünkü bölüm muhteşemdi tek eleştirirm küçük kız ile müzik öğretmeni arasındaki ve devamındaki sahnelerin ömerçip tarzı yeşilçam filmlerini hatırlatması yaramaz zengin oğlan dadı zengin kız dadı arası yaşanan saçma komiklikler gereksizdi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?